FRF a anunţat când se licenţiază cluburile din Liga 2

Pandemia de coronavirus a împiedicat cluburile din Liga 2 să depună actele necesare obţinerii licenţei, care acum se numeşte certificat de participare. FRF a anunţat noile termene din cadrul procesului pentru obținerea certificatului de participare în noul sezon de Liga 2.

 Federația Română de Fotbal a luat noi măsuri în privința uneia dintre principalele competiții pe care o organizează: campionatul Liga 2, anunţă liga2.ro. Deoarece termenul de încheiere a actualului sezon a fost dat peste cap din cauza pandemiei de coronavirus care a dus la suspendarea activității, federaţia a decis modificarea perioadei stabilite în cadrul procesului pentru obținerea certificatului de participare în Liga 2, pentru următorul sezon, ediția 2020/2021.

După ce Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât, zilele trecute să propună Comitetului Executiv al FRF prelungirea cu o lună a termenului pentru licențierea pentru următorul sezon, FRF s-a decis să ia măsuri, mai întâi, în cazul campionatului Ligii 2, acolo unde procesul de licențiere poartă numele de certificare.

Astfel, în cadrul unei ședințe a Comitetului de Urgență al FRF, avută loc miercuri, 15 aprilie, s-a decis modificarea termenelor stabilite în cadrul procesului pentru obținerea certificatului de participare în campionatul Liga 2, ediția 2020/2021. Începerea procesului are loc la data de 30 mai, iar termenele de depunere a documentației vor fi în următoarele cinci  zile, în funcție de locurile ocupate de cluburi în clasamentele din Liga 2, respectiv Liga 3.

Certificarea se face pentru toate echipele din Liga 2 dar şi pentru formaţiile de Liga 3 care intenţionează să promoveze în cel de-al doilea eşalon. Din Gorj doar Pandurii Târgu Jiu şi ACS Viitorul Târgu Jiu urmează să depună documentele pentru certificare.

Vizualizări: 316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: