Handbaliştii de la Energia, un nou eşec

Handbaliştii au încercat până în ultimul minut să obţină măcar egalarea în meciul cu Dinamo, dar cei care au punctat decisiv sunt dinamoviştii, prin Diaw, care a înscris singurul său gol, la sigura aruncare pe care a avut-o la poarta gorjeană. Dinamo s-a impus cu 32-30.

Cu un efectiv redus, de doar 11 jucători, Energia a cedat pe teren propriu în faţa echipei Dinamo Bucureşti, scor 30-32.  Fără Dragnea, Apolzan şi Kekezovic, Energia a luptat exemplar în faţa unei echipe cu un lot valoros şi superior numeric. ”Din păcate, azi am făcut un joc bun, dar nu am câştigat. Am întâlnit o echipă care are în componenţă jucători valoroși. Și jucătorii Energiei s-au ridicat şi au demonstrat că pot fi la înălțimea adversarului. Vreau să-i felicit pe băieți, deși am pierdut acest meci. Suntem în fundul prăpastiei și tot noi trebuie să facem ceva să urcăm de acolo, pentru că toată lume vede că nu acolo este locul nostru”, a declarat Liviu Andrieș, antrenorul Energia.

Energia acuză probleme şi cu arbitrii. Deciziile din finalul meciului au atras nemulţumirea oficialilor gorjeni, iar Liviu Andrieș a fost nemulțumit de delegarea unor arbitri fără experiență la un meci de o asemenea încărcătură. “Ce mai putem comenta când, și colegul meu Mocanu, antrenorul de la Dinamo, a remarcat că nu i-a văzut în viața lui arbitrând în Ligă, dar au fost delegaţi la un meci cu o astfel de anvergură? Unul dintre arbitrii este chiar din Tg-Jiu şi care a dat câteva decizii împotriva noastră. Nu înţeleg de ce cei de la federaţie nu se uită cine sunt acești arbitrii. Cum poţi să delegi un arbitru, care este din Tg-Jiu. Dacă noi am fi câștigat acest meci, cei de la Dinamo, puteau să invoce acest lucru și se iscau probleme”, a spus Andrieş.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: