Handbaliştii de la UCB au început cu stângul sezonul

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu a fost învinsă acasă de Universitatea Craiova. Gorjenii au pierdut primul meci din noul sezon, scor 19 – 27, partida disputându-se în sala de sport din Bâlta.

Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu au debutat în noul sezon cu un eşec pe teren propriu în faţa puternicei echipe a Universităţii Craiova. Scorul a fost 19 – 27, partida disputându-se în sala de sport a liceului din Bâlta, acolo unde UCB Târgu Jiu dispută meciurile de pe teren propriu din acest sezon.

Cu toate că Primăria Târgu Jiu şi-a dat acordul cu trei zile înainte de meci, pentru ca echipa universitară să joace în Sala Sporturilor, acesta s-a dovedit tardiv pentru că federaţia anunţase deja sala din Bâlta ca loc de disputare a jocului.

Meciul cu Universitatea Craiova a fost unul destul de echilibrat în prima parte, repriza fiind câştigată de oaspeţi la un scor rezonabil, 12 -9, având în vedere diferenţa dintre loturile celor două formaţii. Cu numeroşi tineri gorjeni în lot, UCB nu a mai putut ţine ritmul de joc impus de oaspeţi, chiar dacă la un moment dat scorul a fost egal, 16 – 16. Craiovenii au reuşit şase goluri consecutive după egalare şi apoi au preluat comanda partidei până la final. Cel mai bun marcator al UCB dar şi al partidei a fost Bogdan Ivăşchescu, cu 7 goluri, urmat de Ghişe cu şase reuşite. UCB s-a bucurat şi de prezenţa suporterilor la acest meci la care echipa a avut parte de o organizare bună de meci fiind sprijinită de gazdele de la sala din Bâlta.

„Conducerea, staff-ul și jucătorii echipei de handbal masculin a clubului nostru mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, sâmbătă, în Sala de sport a Liceului Tehnologic "G-ral Constantin Șandru" din Bâlta, Runcu, la partida de debut. De asemenea, mulțumim tuturor, celor care au organizat ireproșabil acest eveniment sportiv, lucru apreciat și de către oficialii federației de resort”, au comunicat oficial după meci cei de la UCB.

În etapa următoare a Diviziei A, echipa universitară din Târgu Jiu va juca pe data de 25 septembrie, în deplasare, cu Unirea Sânnicolau Mare.

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: