Doi jucători de la Craiova, excluşi din lot de Regehcampf

Laurențiu Reghecampf a tăiat în carne vie la Universitatea Craiova. Tehnicianul oltenilor a exclus două vedete din lot după eșecul cu CFR: un fost jucător de la FCSB și unul dintre căpitanii echipei.

Laurențiu Reghecampf „taie” în carne vie după eșecul suferit de Universitatea Craiova pe terenul lui CFR Cluj. Astfel, ProSport a informat că antrenorul  a decis să îi excludă din lot pe Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa.

Enervat de jocul prestat de către Universitatea Craiova la Cluj, acolo unde a fost învinsă de CFR, scor 1-0, Laurențiu Reghecampf a decis să pună piciorul în prag și să fie mai dur cu jucătorii săi. Astfel, Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa au avut de suferit! Laurențiu Reghecampf i-a anunțat la finalul meciului din Gruia că nu vor mai face parte din lotul echipei mari a oltenilor. Decizia lui Laurențiu Reghecampf în ceea ce îl privește pe Mihai Bălașa este surprinzătoare, toate acestea deoarece fundașul central trecut și pe la FCSB nici măcar nu a fost folosit de către antrenorul în vârstă de 46 de ani la partida cu CFR Cluj.

De partea cealaltă, Alexandru Mateiu a fost titularizat de către Laurențiu Reghecampf în partida cu CFR Cluj din „Gruia”, însă antrenorul formației din Bănie a decis să îl înlocuiască cu George Cîmpanu în minutul 42, semn că prestația acestuia nu a fost pe placul lui Reghe.

Nu este prima dată când Laurențiu Reghecampf îl trece pe lista neagră pe fundașul central alături de care a lucrat și la FCSB. De la venirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova, Mihai Bălașa a bifat doar 63 de minute în Liga 1, cu FC Botoșani, pe 2 august 2021, iar după aceea a fost de patru ori rezervă și de două ori nu a prins lotul.

Vizualizări: 2,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: