Pandurii revine vineri pe Stadionul Municipal

Pandurii Târgu Jiu nu a mai jucat de aproximativ o lună pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. După ce terenul de joc a primit îngrijiri speciale, echipa va reveni acasă începând de vineri, când are programat meciul cu CSM Deva.

Pentru că s-a lucrat la terenul de joc de la Târgu Jiu, Pandurii nu a putut evolua în ultima lună pe propriul teren. Gorjenii au avut noroc să joace doar o partidă programată acasă în această perioadă şi au găsit înţelegere la Filiaşi pentru a juca acolo meciul cu Voinţa Lupac. Ulterior Pandurii a avut meci programat în deplasare, la Cărbuneşti, iar în etapa a cincea gorjenii vor juca din nou acasă.

Primul meci programat la Târgu Jiu după refacerea suprafeţei terenului de joc de către Primăria Târgu Jiu  va fi cel din etapa a 5-a cu CSM Deva. Cei de la Pandurii au anunţat că meciul se va juca vineri, de această dată, cu începere de la ora 17:00: „FRF a programat meciul din etapa a 5-a dintre Pandurii Târgu Jiu şi CSM Deva pentru vineri, 24 septembrie. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu cu începere de la ora 17:00”.

Pandurii anunţă că biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare începând de joi 23 septembrie, între orele 13 şi 16 şi se vor putea procura şi vineri, înaintea jocului, între orele 15 şi 17. Preţul unui bilet va fi de 10 lei la peluze şi 15 lei la sectorul VIP.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: