Mihai Dinu: Suntem echipă de 60 de minute

Gilortul Târgu Cărbuneşti a rămas fără victorie în noul sezon şi după meciul din etapa a 4-a. Mai grav este faptul că gorjenii de la Cărbuneşti au pierdut la scor ultimul meci, iar acest lucru a arătat că echipa are probleme cu pregătirea fizică.

Antrenorul echipei Gilortul Târgu Cărbuneşti a tras o concluzie după eşecul dur înregistrat în meciul cu Pandurii.

Mihai Dinu a constatat că principalele probleme ale echipei sale sunt de ordin fizic şi s-a văzut acest lucru prin numărul mare de goluri primite pe final de meci. „La 1-1 au primit un penalty foarte ușor. S-a făcut 2-1 și s-a schimbat situația. Suntem în urmă cu pregătirea fizică, dar scorul nu a reflectat realitatea din teren. Am primit golul doi după numai trei minute, dacă mai treceau șapte-opt, se schimba situația”, a explicat antrenorul Gilortului, care s-a plâns şi de accidentări dar şi că echipa nu rezistă decât 60 de minute: „Avem foarte multe accidentări, jucători cu experiență, jucători valoroși. Pe bancă sunt numai copii. Cu ei trebuie să merg înainte, nu am ce să fac. Mă îngrijorează locul din clasament, dar nu îmi fac probleme pentru că, până la urmă, au venit echipe bune la noi. A venit Ezerișul, am pierdut la Lupac cum am pierdut, iar acasă, cu Deva, am fost peste ei o repriză. Până la urmă, nici Pandurii nu ne-au băgat cu fundul în poartă. Deocamdată, suntem echipă de 60 de minute”.

Cert este că echipa din Târgu Cărbunești a ajuns pe ultimul loc în clasament iar etapa viitoare se va deplasa la Aurul Brad.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: