Două victorii pentru grupa U18 feminin a CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu a disputat la finalul săptămânii trecute, la Târgu Jiu, două meciuri de verificare în compania echipei ABC Leii București. Junioarele pregătite de Toma Popescu s-au impus în ambele întâlniri cu scorul de 83-45 în prima partidă și 51-43 în cel de al doilea meci.

După o perioadă de antrenamente desfășurate pe Stadionul Municipal, care au vizat reacomodarea la efort și acumulare fizică, baschetbalistele junioare au intrat în sală pentru antrenamente specifice jocului de baschet. La finalul săptămânii trecute, jucătoarele grupei U18 a CSM Târgu Jiu au disputat și primele meciuri de pregătire în vederea debutului noului sezon. Primele teste de verificare pe care gorjencele le-au susținut au fost împotriva echipei ABC Leii București.

În prima confruntare gorjencele s-au impus fără probleme, scor 83-45, iar în cea de a doua confruntare scorul a fost ceva mai strâns, 51-43. „Două meciuri extrem de binevenite, două teste foarte utile. Fetele s-au mișcat bine în general și au pus în mare parte în practică ceea ce am făcut la antrenamente. Ne dorim să mai jucăm câteva meciuri de pregătire, până în jurul datei de 20 octombrie, când ar trebui să înceapă campionatul”, a declarat pentru site-ul CSM, Toma Popescu, antrenor la Grupa U18.

Echipa de junioare a CSM Târgu Jiu își va afla adversarele din noua ediție de campionat la mijlocul acestei săptămâni, atunci când este preconizată a se stabili componența grupelor la nivelul grupelor de juniori.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: