Handbaliştii de la UCB au încheiat anul cu o neprezentare

Handbaliştii de la Universitatea Constantin Brâncuşi au intrat în vacanţă ceva mai devreme decât celelalte echipe din Seria D a Diviziei A. Gorjenii nu s-au mai prezentat la ultimul meci al anului, cel care era programat în deplasare, cu CS Universitatea Craiova.

Echipa de handbal a UCB Târgu Jiu a avut un parcurs bun în prima parte a campionatului Divizia A, Seria D, mai bine zis în turul disputat în acest an.

În retur au început să apară problemele de lot, accidentările şi, în ultima fază, neprezentările. UCB s-a confruntat cu numeroase probleme de lot la ultimele meciuri din campionat şi a pierdut inexplicabil mai multe jocuri pe care le putea câştiga. După ce s-a impus acasă în meciul cu HC Beldiman Arad, gorjenii trebuiau să încheie anul cu un meci programat în deplasare, cu CS Universitatea Craiova.

Din păcate, din cauza numeroaselor probleme de lot UCB nu s-a mai prezentat la  meciul cu ocupanta locului doi din Seria D, Universitatea Craiova, jucătorii intrând mai devreme decât era stabilit în vacanţă.

FRH nu a anunţat încă nimic cu privire la acest meci, dar probabil gorjenii vor pierde, iar CSU Craiova va primi punctele puse în joc şi va rămâne pe locul al doilea, pe care se afla înaintea acestei etape.   

După numeroasele probleme de efectiv cu care echipa s-a confruntat pe final de an, oficialii clubului UCB sunt decişi să întărească lotul şi să mai transfere o serie de jucători în pauza competițională. Obiectivul celor de la UCB Târgu Jiu pentru acest sezon este o clasare pe locul patru în serie, acolo unde echipa se află în acest moment, după primul tur-retur programat în acest an.

CS UCB Târgu Jiu a acumulat în etapele programate în acest an 18 puncte, înregistrând şase victorii din cele 12 meciuri. Campionatul se va relua la finalul lunii ianuarie, când UCB Târgu Jiu va avea meci programat în deplasare, cu liderul clasamentului Grupei D, CSM Oradea.

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: