Meci de handbal, old-boys, sâmbătă, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Foştii handbalişti ai echipelor care au activat de-a lungul timpului la Târgu Jiu invită iubitorii de handbal la un meci de old-boys, "Meciul Prieteniei". Acesta este programat sâmbătă, 28 decembrie, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17:00.

„Iubitorii handbalului sunt aşteptaţi sâmbătă să se bucure alături de cei ce au jucat handbal pentru oraşul Târgu Jiu”, este anunţul care prefaţează evenimentul organizat sâmbătă la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Organizatori sunt antrenorii de handbal ai CSM Târgu Jiu, în frunte cu şeful secţiei de handbal, Dan Ilieş care vor să le amintească iubitorilor acestui sport de vremurile bune în care echipa la care aceştia evoluau, fosta Energia Pandurii sau Energia Târgu Jiu, juca în Liga Naţională. Alături de fostul mare jucător al Energiei, Dan Ilieş, din echipa care antrenează acum la CSM Târgu Jiu mai fac parte şi alţi foşti componenţi ai formaţiei care a activat la Târgu Jiu, Andrei Enache, Adrian Eremia şi Valentin Popescu. Alături de aceştia se vor mai afla şi alţi foşti handbalişti gorjeni care mai sunt în activitate ori s-au retras şi acum sunt în vacanţă.

Târgu Jiul nu mai are din anul 2016 echipă de handbal masculin în Liga Naţională, clubul Energia Târgu Jiu intrând atunci în insolvenţă. Handbalul masculin la nivel de seniori în Târgu Jiu este dus mai departe  în acest moment doar de echipa Universităţii Constantin Brâncuşi, care evoluează în Divizia A, a doua ligă de handbal masculin.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: