Sârbul Andrejevic s-a lovit la picior, dar va fi operat la mână

Jucătorul  sârb al echipei de baschet CSM Târgu Jiu, Stefan Andrejevic, urmează să fie operat la mână în urma accidentării sale de la ultimul meci al echipei. Transportat cu ambulanţa la spital direct de pe teren în timpul meciului, Andrejevic a fost diagnosticat cu o entorsă la picior, dar s-a accidentat mult mai grav la mână şi va fi operat.

Jucătorul sârb al echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, Stefan Andrejevic, care s-a accidentat destul de grav la meciul cu CSM Galaţi, urmează să fie operat la mână. Jucătorul gorjenilor a părăsit parchetul sălii accidentat, fiind dus cu ambulanţa de la Sala Sporturilor chiar la ultimul meci din acest an al echipei locale.

Iniţial s-a crezut că acesta este grav accidentat la picior, unde i s-a şi pus o atelă, fiind suspectat de o fractură. La spital s-a constatat doar o entorsă la picior şi o accidentare mai gravă, o fractură, la mână. În cădere acesta s-a lovit grav la mâna dreaptă şi va urma să fie operat.

Expertul sportiv al secţiei de baschet a CSM, Adrian Roșu, a precizat că, în urma căzăturii, Andrejevic s-a lovit rău la mână urmând să fie operat în aceste zile. „Stefan Andejevic are o entorsă la picior, din fericire nu e atât de grav cum credeam, dar, din păcate, s-a lovit şi la mână şi va trebui să fie operat. Nu are probleme cu piciorul dar va fi indisponibil timp de o lună din cauza accidentării de la mână”, a explicat şeful secţiei de baschet, precizând că echipa a jucat de la egal la egal cu adversarul de la acest ultim meci până la accidentarea lui Andrejevic, care, coroborată cu arbitrajul potrivnic a dus la căderea psihică a jucătorilor: „Am luptat de la egal la egal cu echipa din Galaţi până în sfertul trei, când a fost şi acea accidentare a lui Andrejevic care a contat destul de mult pentru noi, iar arbitrajul a fost puţin îndoielnic în perioada aceea a meciului Jucătorii erau puţin tensionaţi şi aşa s-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar de la accidentare a apărut acea scădere a moralului lor, din sfertul trei”.  

Andrejevic era cel mai bun jucător al echipei din Târgu Jiu şi la acest meci, până la accidentarea sa, dar şi la toate celelalte partide din ultima lună ale echipei de baschet din Târgu Jiu. Absenţa acestuia va fi o mare pierdere pentru echipa lui Claudiu Alionescu, care va avea acum nevoie de mai multe întăriri.

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: