Un fost pandur este disputat de FCSB şi Dinamo

Patronul FCSB, Gigi Becali, ar vrea să îl ia de la Dinamo pe fostul jucător  al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Dan Nistor, Acesta a intrat într-un conflict cu conducerea clubului şi a dat declaraţii care lasă să se înţeleagă că ar dori să plece de la actualul său club.

Gigi Becali vrea să îl cumpere pe Dan Nistor de la Dinamo, patronul FCSB încercând şi cu alte ocazii să ia cel mai bun jucător al dinamoviştilor. Surse apropiate jucătorului susţin că mutarea ar putea fi posibilă ținând seama de faptul că fostul jucător de  la Pandurii este finul lui Mihai Pintilii, un alt fost pandur care a ajuns la FCSB. Cei doi au fost buni prieteni cât timp au jucat la Pandurii Târgu Jiu, atunci Dan Nistor fiind cununat de  Mihai Pintilii.

Totuși, Gigi Becali a spus că MM Stoica și Bogdan Vintilă i-au spus că FCSB are deja prea mulți jucători pe acea poziție dar mai există temeri că Nistor ar putea strica atmosfera în vestiarul FCSB. „E mijlocaș. Gata v-ați dat seama cine e. E mijlocaș bun și mie îmi place de el. E posibil să-l luăm pe ăsta de la Dinamo, pe Nistor, e jucător foarte bun, dar s-ar putea să strice atmosfera”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.  Anunțul lui Gigi Becali a venit după victoria pe care a avut-o echipa sa, FCSB, în meciul cu U Craiova, scor 2 – 0.

În ultimul timp Nistor este nemulțumit că nu își primește banii la timp la Dinamo și a lăsat de înțeles că ar putea pleca din iarnă. Un alt motiv pentru care Nistor ar dori să nu mai joace la Dinamo este faptul că echipa are șanse mici de a prinde play-off-ul.

Dinamoviştii au reacţionat şi ei după anunţul  lui Becali, explicând că Nistor nu poate pleca de la Dinamo. ”Situaţia e una simplă. Nistor este cel mai important jucător de la Dinamo în momentul de faţă şi nu poate pleca. În niciun caz la FCSB. Niciodată la FCSB! Mai are contract cu Dinamo un an şi jumătate, este un jucător apreciat, iubit de către suporteri. Nistor are nişte nemulţumiri şi este normal să le exprime. Mai şi exagerează uneori, dar a înţeles din discuţiile purtate în ultimul timp şi nu vrea să plece de la Dinamo. Nu există nicio tentativă de plecare”, a mai spus Florin Prunea, potrivit Digi  Sport.

Antrenorul Dusan Uhrin este pregătit oricum, în cazul în care Nistor își va lua rămas bun de la ”câini” să pregătească un înlocuitor.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: