Dan Ilieş invită copiii la un meci demonstrativ de handbal

Preşedintele secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieş, invită iubitorii de handbal şi copiii care vor să practice acest sport să fie prezenţi sâmbătă la Sala Sporturilor pentru un meci demonstrativ. Foste glorii ale echipelor locale de handbal vor reveni pe parchet cu această ocazie pentru „Meciul Prieteniei”.

Iubitorii de handbal sunt aşteptaţi sâmbătă după-amiază la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17:00, unde CSM Târgu Jiu le-a pregătit o surpriză invitând pentru un meci demonstrativ foşti jucători de handbal care au jucat la echipa de handbal a oraşului în Liga Naţională.

Dan Ilieș, șef al secției de handbal a Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu, a precizat că aşteaptă mai ales copiii să iasă din casă şi să vină la Sala Sporturilor: „Eu cred că va fi ceva inedit, e şi un moment bun ales, acum între sărbători, şi ar fi bine să mai vină copii la sală şi lumea să mai iasă din casă şi să vadă un spectacol. E un joc spectacol, un eveniment la care se vor întâlni foşti jucători care au jucat pentru echipa din Târgu Jiu, fostele glorii ale Târgu Jiului. Jucătorii vor fi împărţiţi în două echipe şi vom juca între noi, de aceea se numeşte şi „Meciul Priteniei”, şi îi aşteptăm pe iubitorii de handbal să vină să vadă un spectacol pe cinste. Mai întâi se va face o prezentare a echipelor înainte de ora 17, iar jocul va dura aproximativ o oră”.

Alături de Dan Ilieș, fost jucător al echipei Energia Pandurii Târgu Jiu, retras acum din activitate, dar rămas în fenomen ca şef al secţiei de handbal a CSM, vor mai fi prezenţi pe parchet şi alți foști componenți ai echipei care au evoluat la Târgu Jiu, printre care Andrei Enache, Adrian Eremia și Valentin Popescu.

Ilieş speră că vor fi pe parchet la acest meci aproximativ 30 de handbaliști gorjeni.

Vizualizări: 1,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: