Pleacă Pițurcă? Oltenii au deja două variante de antrenor

Finalul de  an poate aduce o schimbare pe banca Universităţii Craiova. Nemulţumirile conducerii şi ale suporterilor olteni ar putea  duce la înlocuirea antrenorului Victor Piţurcă. Pro Sport a dezvăluit faptul că Mihai Rotaru deja caută alte soluţii pentru banca tehnică.

Eşecul din meciul cu FCSB şi jocul din ce în ce mai slab al echipei din Bănie au dus la amplificarea tensiunii de la conducerea echipei.

Antrenorul Victor Pițurcă n-a avut rezultatele dorite de patronul Mihai Rotaru și nici jocul nu dă mari speranțe. Cel mai grav este faptul că răbdarea suporterilor a ajuns la capăt, după înfrângerea din ultimul meci, cu FCSB, iar oficialii Universității au început să caute alte soluţii pentru banca tehnică. Se așteaptă ca în aceste zile să aibă loc discuția finală dintre Mihai Rotaru și Victor Pițurcă.

Pro Sport anunţă că Rotaru este decis să-i propună antrenorului încetarea colaborării, sperând să găsească o cale amiabilă de despărțire. „Intențiile patronului sunt clare, din moment ce în lumea fotbalului se cunosc deja variantele de antrenor care ar fi pe placul finanțatorului și al oficialilor Craiovei. Primul pe listă este Cristiano Bergodi, italianul devenind liber de contract după ce a încheiat conturile cu FC Voluntari. Bergodi este unul dintre preferații lui Rotaru, acesta mai fiind dorit și în trecut pe banca echipei din Craiova. Al doilea nume de pe listă este Edward Iordănescu. Tehnicianul de la Gaz Metan este însă mai greu de adus. 300.000 de euro este clauza de reziliere pe care antrenorul o are la formația din Mediaș, dar nu asta ar fi cea mai mare problemă. Un sezon bun cu Gaz Metan și faptul că este un tehnician pretențios, care are cerințe ridicate, îl fac pe Iordănescu mai greu accesibil decât Bergodi”, a mai scris sursa citată.

În urmă cu câteva zile Piţurcă a spus că va urma să aibă o discuţie cu patronul echipei: „Vom vedea, voi avea o discuție cu patronul despre schimbările care trebuie făcute. Vom vedea ce măsuri vom lua, dacă putem lua, și ne vom hotărî. Ar fi culmea să mergem în direcții opuse. Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi. Dacă vom lua o decizie, o vom lua împreună”, a spus Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a vorbit despre viitorul antrenorului Victor Pițurcă după ultimul eşec al echipei. „Pițurcă a venit la echipă și e continuatorul proiectului din vară. El e șeful proiectului și trebuie să rezolve ce și-a propus. Nu mă apuc să comentez despre joc, fiindcă intră în responsabilitatea lui Pițurcă. Acest lot ar trebui să producă mai mult. S-au făcut niște sacrificii, inclusiv astă-vară, când s-au cheltuit aproape 3 milioane pentru aducerea unor jucători”, a spus Cârțu, la TV Telekom Sport.

Vizualizări: 10,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: