Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu cer să joace în Sala Sporturilor

Echipa locală de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu se pregăteşte pentru debutul în noul sezon. Formaţia gorjeană a fost repartizată în Seria C a Diviziei A a Campionatului Naţional de Handbal masculin.

UCB Târgu Jiu a aflat care vor fi echipele contra cărora va evolua în noua ediţie de campionat. Echipa este pregătită de antrenorul Adrian Gorun care a reluat pregătirile pentru debutul în noul sezon.

Gorjenii au fost repartizați în Seria C a Diviziei A, acolo unde vor avea ca adversari echipele CSU Craiova, CSU Poli Timişoara, CSM Oradea, CSM Reşiţa, CSU Sânnicolau Mare, SCM Poli Timişoara şi AHC Drobeta Turnu Severin.

Seria se anunţă a fi una deosebit de grea pentru jucătorii de la UCB care nici acum nu se pot pregăti în Sala Sporturilor, acolo unde ar trebui să şi dispute jocurile din campionat dacă Primăria Târgu Jiu ar trata şi această echipă la fel ca şi pe cele ale CSM care au acces nelimitat în sală.

Directorul clubului UCB, Virgil Popovici, spune că a făcut toate demersurile necesare, dar nu a primit un răspuns pozitiv:  „În ultimul an, clubul nostru sportiv a înaintat Primăriei Municipiului Târgu Jiu și Direcției Publice de Patrimoniu Târgu Jiu numeroase solicitări scrise, însă până la această dată nu a primit acceptul de a juca și nici de a se antrena în Sala Sporturilor. Acolo este și ‘casa noastră, pentru că și noi reprezentăm sportul gorjean”.

Oficialul clubului se gândeşte mai ales la suporterii de handbal din Târgu Jiu care ar putea veni la meciurile echipei universitare. „Indiferent de modul de rezolvare a acestei situații, care nu face deloc cinste sportului gorjean, sunt convins că dumneavoastră, dragi iubitori ai handbalului, veți fi alături de noi, pentru că intenționăm să permitem accesul publicului, cu respectarea regulilor de acces în sălile de sport”, a mai transmis directorul Popvici poziţia clubului universitar.

Handbaliştii mai au puţin timp de pregătire până la debutul noului sezon, pe data de 18 septembrie, şi ar avea nevoie de o acomodare cu sala dacă li se va permite să joace din nou în Sala Sporturilor aşa cum a jucat fosta echipă Energia Pandurii care umplea tribunele Sălii Sporturilor.

Galerie foto


Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: