Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu joacă azi la Sala Sporturilor

Handbaliștii de la CS Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiu întâlnesc în această dimineață formația CS Universitar Politehnica Timișoara în etapa a doua din seria C a diviziei A la handbal masculin. Meciul este programat la Sala Sporturilor din Târgu Jiu cu începere de la ora 11:00.

În meciul tur CS UCB  s-a impus la Timişoara cu scorul de 30-24. Înaintea acestui meci formaţia gorjeană ocupă locul 4 în seria C a Diviziei A având 7 puncte în timp ce timişorenii se află pe ultimul loc neavând nici un punct în clasament.

În primul meci oficial din acest an, echipa de handbal CS U Constantin Brâncuşi Târgu Jiu a fost învinsă cu 38-29 de CS Unirea Sânnicolau Mare. Pentru acel meci gorjenii nu s-au putut baza pe toţi jucătorii din lot din cauza accidentărilor şi a gripei.

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: