Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tinerii de la PLUS, acțiune de donare de sânge

"Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu are nevoie de noi, în număr cât mai mare, pentru donare de sânge. Încă o dată, plus 1 contează. Mâine dimineață, colegii noștri vor merge pentru a da o mână de ajutor. Vino și tu, dacă îndeplinești condițiile necesare!", este mesajul lui Alin Cristian Mituță, gorjeanul din Novaci care va fi pe lista USR-PLUS la alegerile europarlamentare.

Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu se confruntă din nou cu un deficit în ceea ce privește necesarul de sânge. În acest sens, conducerea unității a lansat un apel. ”Vă aducem la cunoștință că rezerva de sânge a CTS Târgu Jiu este din nou la cote de avarie, viața semenilor noștri fiind pusă în pericol. Facem un apel de suflet, rugându-vă să vă alăturați echipei noastre, așa cum ați făcut-o de multe ori, dovedind că sunteți oameni pentru oameni. Avem nevoie de dumneavoastră, indiferent de grupa de sânge 0AB sau de Rh, dar mai ales de grupa de sânge 0 cu Rh-ul negativ”, au transmis reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu.

Programul de lucru pentru donatori este zilnic, de luni până vineri, de la ora 7:30 până la ora 11:00. (A.M.)


 
 

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: