Hanu, la umbra PNL. Barbu face anchetă!

Anchetă la PNL Motru după ce Tudor Barbu a aflat că primarul PSD, Dorin Hanu, ar fi avut o şedinţă joi dimineaţă cu unii lideri locali liberali, chiar la sediul PNL Motru. În timp ce Barbu spune că Hanu a vrut să afle ce s-a discutat cu o seară înainte la şedinţa la care a luat parte la Motru, primarul neagă orice acuzaţii şi spune că s-a oprit să discute cu un consilier local PNL şi că s-a adăpostit la intrarea în sediul PNL Motru, din cauza soarelui puternic.

Tudor Barbu crede că cei de la Motru pregătesc un blat şi spune că se va lăsa cu demiteri dacă ancheta pe care a solicitat-o va confirma suspiciunile sale. "Este adevărat. La Motru a avut loc un eveniment grav în biografia Partidului Naţional Liberal. Domnul primar Hanu a fost într-o vizită aproape oficială în sediul PNL Motru. Am dispus o anchetă internă urgentă pe care o coordonează secretarul general al partidului, Octavian Lupulescu. Cei care au participat la discuţia cu primarul Hanu, primar PSD, am înţeles că în chiar sediul PNL Motru, vor fi daţi afară din partid. L-am sunat pe co-preşedintele de acolo, domnul Cojocaru, spune că nu a fost printre participanţi. Repet, nu voi tolera niciun fel de blat ordinar care să pună în pericol voturile gorjenilor pe partea dreaptă a eşichierului politic. Miercuri-noapte am avut o şedinţă operativă cu colegii mei de la Motru, a durat aproape două ore, am fost acolo cu Octavian Lupulescu, iar Hanu a vrut joi stenograma discuţiei noastre, adică să povestească ăia ce a vorbit activul de partid liberal cu co-preşedintele Tudor Barbu", a declarat Tudor Barbu, pentru Radio Infinit.

Co-preşedintele PNL Motru, Ion Cojocaru, a infirmat organizarea vreunei şedinţe joi la sediul organizaţiei, la care să participe primarul Dorin Hanu. Cojocaru crede că cineva vrea să tulbure liniştea partidului lansând astfel de informaţii false. "Nu, n-a fost nicio şedinţă. Ședință am avut aseară, astăzi nu a fost nicio şedinţă. Nu ştiu dispoziţia pe care a dat-o domnul preşedinte. M-a sunat domnul secretar şi m-a întrebat dacă într-adevăr s-a întâlnit cineva cu primarul Hanu la noi la partid. I-am spus că am auzit că primarul a trecut prin centrul oraşului şi s-ar fi oprit în faţa sediului de vorbă cu o persoană. O să mă interesez şi eu să ştiu cu lux de amănunte problema apărută, ce s-a întâmplat. Probabil că oameni care n-au obiectul muncii şi n-au ce face vor să întărâte spiritele şi vor să turbure liniştea organizaţiei PNL de la Motru", a spus Ion Cojocaru, liderul liberal de la Motru.

Hanu: Astea sunt poante, glume

Primarul Dorin Hanu a admis că a purtat discuţii cu un consilier PNL în faţa sediului organizaţiei liberale, dar că au fost pe alte teme. "Nu este adevărat. Am trecut prin faţa sediului şi m-am întâlnit cu un consilier local de la PNL şi am stat de vorbă şi ne-am băgat la umbră, la intrarea în sediu. Dar ce întâlniri să am, secrete? Sau ce? Era soare afară şi ne-am băgat acolo. Era în faţa sediului, am intrat şi am stat de vorbă. Şi asta este o mare ştire de presă că am stat de vorbă cu Mircea Mihălţescu? Ce lideri domne? Era un singur consilier din partea PNL care a fost cu noi în alianţă. Ce şedinţă? Astea sunt poante, glume. M-am întâlnit cu un consilier local, el a lucrat cu mine la mină şi am discutat diverse, despre pensii, despre alte lucruri", a declarat Dorin Hanu, primarul din Motru.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: