Liberalii decid joi candidatul la primărie. Ce variante au!

Conducerea PNL Gorj a anunţat că partidul va avea un candidat pentru funcţia de viceprimar la Târgu Jiu, post rămas vacant după demisia Iuliei Vână. Asta deşi doar patru din cei 21 de consilieri sunt liberali, social democratul Adrian Tudor fiind dinainte câştigător.

Co-preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a precizat că organizaţia va stabili joi, 30 iulie, care dintre consilierii liberali din cadrul Consiliului Local Târgu Jiu va fi propus pentru funcţia de viceprimar, atunci când va lua parte la şedinţa Biroului Permanent Judeţean şi Tudor Barbu, celălalt co-preşedinte al partidului. Prea multe variante nu au liberalii pentru postul de viceprimar, asta pentru că PNL are 4 consilieri în Consiliul Local Târgu Jiu, iar doi dintre ei spun că nu sunt interesaţi de această poziție. Eduard Berca a declarat public că nu vrea să lucreze cu primarul pesedist Florin Cârciumaru. Nici Mihai Paraschiv nu este tentat să intre în cursa pentru postul de viceprimar. Contactat telefonic, Paraschiv a spus că nu ia în calcul o candidatură. "Nu vreau să candidez pentru această funcție. Nu mă interesează. Nu vreau să lucrez cu Cârciumaru din mai multe motive. În momentul în care am vrut era o altă conjunctură, cu USL, alte socoteli", a spus Mihai Paraschiv.

Pe lista de consilieri a PNL mai rămân Emilia Horhoianu și Grigore Popescu. Unul dintre aceștia va concura împotriva candidatului PSD pentru acest post, Adrian Tudor.    

Noul viceprimar va fi desemnat vineri, 31 iulie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Târgu Jiu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: