HBO Comedy s-a transformat în HBO 3

Televiziunea HBO 2, dedicată programelor pentru întreaga familie, s-a lansat luni, 21 martie, şi în România, dată la care şi postul HBO Comedy s-a transformat în HBO 3, ambele fiind disponibile în format SD şi HD.

HBO Europe a anunţat pe 10 februarie că va face modificări în portofoliul său de televiziuni din Europa Centrală şi de Est.

Astfel, începând de luni, 21 martie, HBO a relansat televiziunile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală şi de Est, propunându-şi să difuzeze inclusiv în România cele mai bune programe prin HBO, HBO 2 şi HBO 3. "Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai, adresate tuturor tipurilor de public", a precizat HBO, într-un comunicat.

Astfel, HBO va continua să difuzeze în premieră şi în exclusivitate "seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24". De asemenea, principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: