Hoaţa de vaci rămâne sub control judiciar

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul ce o priveşte pe o femeie de 34 de ani din Plopşoru, acuzată că la începutul acestei luni a furat vacile mai multor consăteni de-ai săi, pe care ulterior le-a vândut unui samsar pentru 10.000 de lei.

Constantina Gabriela Văduva a fost trimisă în judecată printr-un rechizitoriu aflat acum pe masa unui judecător de drepturi şi libertăţi care va analiza probele din el. Magistratul a luat deja o primă decizie în dosar, după ce a dispus la sfârşitul săptămânii prelungirea măsurii controlului judiciar împotriva inculpatei. Iniţial, Văduva a fost reţinută pentru 24 de ore, dar, ulterior, procurorul de caz a dispus anchetarea ei sub control judiciar. Măsura a fost menţinută acum de instanţă, femeia neavând voie să părăsească teritoriul judeţului Gorj fără încuviinţarea instanţei.

Pe lista celor păgubiţi de inculpată se află nu mai puţin de cinci localnici, toţi bărbaţi, unul dintre ei reclamând la începutul lui iulie că i-au dispărut vitele de pe câmp. Anchetatorii au descoperit ulterior că vacile ar fi fost cumpărate de un bărbat din Peştişani care, la rândul său, urma să le revândă. (G.I.)

Vizualizări: 1,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: