Hora: Mi s-au împlinit toate visele la Pandurii

Ioan Hora (27 de ani), golgheterul sezonului actual de Liga 1, a precizat, într-un interviu acordat site-ului LPF, ce l-a determinat să semneze cu Pandurii Târgu Jiu, echipa antrenată de Edi Iordănescu.

Hora a semnat cu gorjenii în vara lui 2015 şi a marcat 14 goluri în toate competiţiile. După prestaţiile bune de la echipa de club, Hora a intrat în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu şi a fost convocat, în premieră, la echipa naţională.

Hora a precizat care sunt argumentele conducerii de la Pandurii Târgu Jiu pentru a-l convinge să accepte oferta de transfer: "Trebuie să recunosc că nici nu am avut mai multe opţiuni când am ales să vin la Pandurii. Am aşteptat până în ultimul moment, iar în cele din urmă am acceptat să vin aici, pentru că îl cunoşteam bine pe preşedintele Narcis Răducan. Apoi, am discutat cu domnul Edi Iordănescu şi amândoi m-au convins să accept oferta lor. Cunoşteam echipa din campionat, i-am întâlnit, dar nu era formula de acum. Am crezut de la început că proiectul lor că va fi unul realizabil, iar până la urmă alegerea mea iată că s-a dovedit a fi inspirată".

Atacantul a adăugat că este foarte mulţumit de situaţia echipei: "Mi s-au împlinit toate visele de când am venit la Pandurii, chiar am primit mai mult decât mă aşteptam. Mă bucur că am ajuns să înscriu atât de mult şi că am putut astfel să ajut echipa să ocupe un loc de play-off, iar în cele din urmă am dovedit, atât eu cât şi echipa, că suntem în stare să ne batem la primele locuri”.

Hora a vorbit şi despre performanţele personale în această ediţie de campionat: "Sincer, dacă îmi spunea cineva la începutul sezonului că o să fiu după 26 de etape în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga 1 nici eu nu aş fi crezut! Dar mă bucur că am reuşit asta şi sper să fiu şi la final tot numărul unu. Faptul că sunt acolo ţine şi de noroc şi de inspiraţie, dar, în principal, de faptul că am avut nişte colegi care m-au ajutat foarte mult".

"Convocarea la naţională era un obiectiv personal. Cred că orice jucător român îşi propune să ajungă să fie convocat acolo. Mi-am propus să ajung şi îmi pare bine că am fost convocat, sper să reuşesc şi pe viitor să fiu convocat la echipa naţională", a precizat Hora pentru lpf.ro.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: