Hora, transferat în Turcia. Jucătorii vor fi plătiţi!

Golgheterul Ioan Hora nu va face parte din lotul care va lupta în Israel, pentru calificare. Acesta va ajunge la o echipă din Turcia. Plecarea lui Ioan Hora creează probleme în jocul echipei, dar rezolvă problemele financiare.

Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, a explicat de ce Hora a fost lăsat acasă pentru înaintea meciului cu Maccabi Tel Aviv:  "Suntem în discuţii avansate şi, împreună cu jucătorul şi antrenorul, am considerat că e normal să-l lăsăm acasă. E greu să motivezi un jucător care negociază un salariu de peste un milion de euro de-a lungul mai multor ani. Sper să se finalizeze negocierile, e important pentru club, dar şi pentru Hora, pentru că e vorba despre un salariu mare pentru el. Îl dăm ieftin. Din păcate, acesta e preţul fotbaliştilor români în acest moment. Nu vorbim despre şase zerouri, doar despre cinci", a spus Răducan, la Dolce Sport.

Golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut, cu 19 reuşite, va pleca în prima ligă din Turcia, la Konyaspor, echipă pentru care au mai jucat, în trecut, Ciprian Marica şi Gabriel Torje.

800.000 de euro este suma pe care ar urma să o încaseze Pandurii în urma cedării lui Hora. "Eu zic că îl dăm ieftin, din păcate acesta este prețul fotbaliștilor români în acest moment, cu excepția Stelei care încă are prețuri bune. Asta pentru că există un trofeu, acolo, care contează foarte mult, pe care l-au câștigat în 1986", spune oficialul gorjenilor.

1,8 milioane de euro e cota de piaţă a lui Ioan Hora, potrivit transfermarkt.de

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: