Horaţiu Gorun dă concurs pentru Direcţia de Tineret şi Sport

Horaţiu Gorun şi Robert Doicaru nu mai conduc împreună Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Gorj, cel din urmă director primind în urmă cu câteva zile o decizie de la superiori prin care a fost anunţat că s-a renunţat la postul său. Postul de director executiv al acestei instituţii este oricum scos la concurs pe data de 17-19 noiembrie.

Cei doi directori, Horaţiu Gorun şi Robert Doicaru au rămas la conducere imediat după comasarea celor două instituţii, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Direcţia Judeţeană pentru Sport. Aceştia trebuiau să conducă împreună până la data concursului pentru ocuparea postului de director executiv însă în urmă cu o săptămână, Robert Doicaru a primit vestea cea proastă. „A venit o decizie acum o săptămână sau două prin care eram anunţat că eu nu mai ocup funcţia de director în cadrul DJTS Gorj. În prezent ocup funcţia de consilier în cadrul aceleiaşi instituţii iar director este domnul Horaţiu Gorun”, a declarat Robert Doicaru. Chiar dacă postul de director executiv al acestei instituţii este scos la concurs de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici între 17-19 noiembrie, Robert Doicaru a declarat că nu va participa la concurs. „Eu unul cu siguranţă nu voi participa la concursul pentru ocuparea acestei funcţii”, a precizat Robert Doicaru. Cel rămas la cârma instituţiei, Horaţiu Gorun a declarat că era mai mult decât evident să rămână un singur post de director având în vedere că este vorba de o direcţie judeţeană mică. „În urma comasării s-a stabilit ca fiecare dintre noi să ne ocupăm fiecare de activitatea lui. Era aproape imposibil să fie două posturi de conducere pentru că nu este o direcţie foarte mare şi nu este nevoie de mai mulţi directori”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Gorj.

În ceea ce-l priveşte pe Horaţiu Gorun acesta a mărturisit că va participa la concursul organizat de ANFP. „Da, cu siguranţă îmi voi depune dosarul”, a precizat acesta.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: