Horoscop 4 octombrie

Berbec
Dimineaţa primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă. Vă recomandăm să vă abţineţi de la speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţi mult. Nu vă grăbiţi!
Taur
O persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere. Puteţi avea succes în orice domeniu, dacă abordaţi problemele cu seriozitate, dar vă sfătuim să aveţi răbdare până apar primele rezultate.
Gemeni
Este foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Rudele şi prietenii vă susţin. Dacă nu staţi prea bine cu banii, nu vă faceţi griji! Vă ajută o femeie mai în vârstă.
Rac
Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi în afaceri. Nu este exclus ca după-amiază să găsiţi formula optimă pentru a începe. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Altfel, riscaţi să aveţi probleme din cauza surmenajului.
Leu
Este un moment bun pentru a începe o investiţie pe termen lung. Deşi riscurile sunt destul de mari, sunteţi optimist, pentru că vă bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă. Păstraţi-vă modestia şi vă lăsaţi orbit de laudele celor din jur!
Fecioară
Sunteţi într-o formă excelentă şi puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental. Cu sănătatea şi cu moralul staţi foarte bine. După-amiază, este posibil să vi se propună o colaborare.
Balanţă
Aveţi ocazia să rezolvaţi problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asocierea într-o afacere. Puteţi să vă consolidaţi relaţiile şi să legaţi noi prietenii. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile şi să vă ascultaţi intuiţia.
Scorpion
Sunteţi în formă şi este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar. Vă sfătuim să fiţi mai optimist şi să aveţi mai multă încredere în viitor.
Săgetător
Sunteţi decis să vă ocupaţi de probleme ale căminului. Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceţi bine. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multă vreme. Seara primiţi o veste bună de la un prieten şi uitaţi de toate problemele.
Capricorn
Se pare că sunteţi preocupat de un schimb de locuinţe sau doriţi să cumpăraţi o casă. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi şi să vă consultaţi cu familia, pentru a evita orice reproşuri ulterioare. Ar fi bine să ţineţi cont de posibilităţile financiare reale.
Vărsător
O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile. Nu luaţi decizii pripite, mai ales după-amiază!
Peşti
Sunteţi creativ şi ingenios, calităţi pe care ar fi bine să le folosiţi pentru a porni o afacere. În cazul în care nu vă ajung banii, vă sfătuim să cereţi un împrumut de la o rudă mai înstărită. Chiar dacă sunteţi cuprins de febra afacerilor, nu neglijaţi relaţiile sentimentale!

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: