Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec: Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur.

Taur: Vă aşteaptă o zi bună, mintea dumneavoastră e deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. Dacă nu este cazul, ar trebui să staţi departe de cumpărături. O vizită la ceas de seară vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor.

Gemeni: Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii sau jocuri de noroc, căci nu vă avantajează. Dacă nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii rezonabile. Evitaţi excesul de cafea şi tutun, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea.

Rac: Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea dumneavoastră fizică şi psihică este excelentă. Energia şi îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt.

Leu: Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord.

Fecioară: Încercaţi să găsiţi nişte colaboratori. Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dumneavoastră vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie.

Balanţă: Aveţi în jur multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize neplăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut sau de o sponsorizare, şansa va fi de partea dumneavoastră.

Scorpion: Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte. Nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dumneavoastră sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile vă sunt recunoscute la toate nivelurile.

Săgetător: Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Acasă este posibil să apară o nouă urgenţă. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig.

Capricorn: Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma foarte tare. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte.

Vărsător: Vă agitaţi exagerat de mult şi fără nici un rost. Sunteţi cam nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dumneavoastră în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite.

Peşti: Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi totuşi să fiţi atent la ceea ce spuneţi căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare, şi acest lucru vă poate crea neplăceri în viitor.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: