Valentine’s Day, cadouri pentru ea

Pe 14 februarie este o zi de sărbătoare a iubirii şi este un bun prilej de a-i demonstra partenerei iubirea pe care i-o porți. O poţi face prin gesturi romantice sau declarații de dragoste, dar şi cadouri surpriză inedite.

Se apropie cu paşi repezi Valentine’s day şi eşti nehotărât în privinţa cadoului pentru ea? Pentru a putea alege din lista de mai jos trebuie să știi câteva lucruri pentru a-i alege un cadou cât mai potrivit: să ţii cont întotdeauna de preferințele ei, să încerci să-i oferi ceva la care nu se așteaptă şi pentru că e totuşi ziua îndrăgostiţilor oferă-i ceva care să aibă legătură cu dragostea.

Iată care ar fi cele mai bune idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților cu care nu ai cum să greşeşti.

Un buchet cu mai mulți trandafiri pentru a o face să se îndrăgostească de tine din nou.

Gândeşte-te câți trandafiri a conținut cel mai generos buchet pe care i l-ai oferit până acum iubitei tale şi ridică ștacheta. Oricât ar spune femeile că preferă lucrurile practice, întotdeauna vor fi entuziasmate și fericite atunci când iubiții lor le oferă buchete de flori.

O colecție de lucruri preferate

Valentine’s day sau Ziua Îndrăgostiților este o ocazie prin care îi poți dovedi, prin fapte, că o iubești și ai fost întotdeauna atent la preferințele sale. În acest sens îi poți oferi un cadou care să conțină lucrurile sale preferate, cum ar fi: o colecție de parfumuri, o colecție de cărți preferate sau o colecție de produse de îngrijire personală. Împachetează produsele într-o cutie de cadou și oferă-i-le.

Cadouri personalizate sau cadouri pentru cuplu

Cadourile personalizate sunt foarte populare printre cuplurile de îndrăgostiți datorită faptului că pot deveni foarte personale, diferențiindu-i de mulțime și realizând astfel o legătură strânsă între parteneri.

Există o gamă largă de cadouri personalizate din care poți alege, fie că vorbim de cadouri pentru cuplu sau cadouri pentru ea. Iată câteva exemple: tricouri personalizate pentru femei, cu mesaje de dragoste sau pentru cupluri, căni personalizate, perne personalizate, rame foto personalizate sau o fotocarte cu pozele voastre

Cadouri de Valentine’s Day făcute de tine manual

O idee ar fi să creezi bilețele de dragoste pe care să scrii diferite motive pentru care o iubești. Scrie cât mai multe (de preferat 365 – să citescă câte unul în fiecare zi a anului) și pune-le într-un recipient (de preferat în formă de inimă). Nu uita să fii cât mai personal. Spre exemplu, îi poți spune „Te iubesc pentru că m-ai luat de mână atunci în parc”.

Bijuterii cu motivele iubirii

Bijuteriile au fost din totdeauna o idee genială de cadou pentru iubită, indiferent de ocazie. Ba chiar și fără nicio ocazie. Probabil i-ai mai cumpărat până acum bijuterii și a fost bucuroasă, însă acum e o ocazie diferită. Este Valentine’s Day, ziua în care toți îndrăgostiții sărbătoresc iubirea care îi leagă. Așadar, bijuteriile cu motive de iubire sunt cele mai potrivite cadouri pentru iubitoarele de metale prețioase.

O cină romantică la restaurant sau acasă

Există o vorbă înțeleaptă care sună cam așa: „Banii vin și pleacă, însă amintirile sunt cele care rămân.” Așadar, dacă și tu crezi în acest principiu, încearcă să-ți creezi amintiri demne de povestit mai departe. Poți face acest lucru și de Valentine’s Day. Invit-o la o cină romantică la un restaurant scump, în care nu ați mai fost vreodată. Fie că e vorba de un restaurant al unui hotel de lux sau unul aflat la mansarda unei clădiri înalte, iubita ta va fi mai mult decât încântată. Când faci rezervarea, interesează-te dacă va exista și o atmosferă specifică Zilei Îndrăgostiților.

O experiență împreună de neuitat

Este o bună idee ca de Valentine’s Day să vă creați amintiri împreună.

Mergeți într-o excursie în care nu ați mai fost, fie că e în România sau într-o destinație romantică din străinătate. Practicați o activitate extremă, cum ar fi să încercați zborul cu parapanta sau cu balonul cu aer cald.

Atunci când sunt făcute în cuplu, aceste activități vă vor întări cu siguranță relația. De aceea, pentru unele cupluri pot fi surprize perfecte de Valentine’s Day.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: