Horoscop

Berbec: Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate. Pe plan sentimental, totul este în regulă.

Taur: Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi. În partea a doua a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară.

Gemeni: Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu vă ajută, aşa că ar fi bine să nu mergeţi la risc. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcaţi bateriile. Evitaţi speculaţiile de orice fel! În luarea deciziilor importante, vă puteţi baza pe intuiţie.

Rac: Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Evitaţi afacerile la marginea legii, pentru că riscaţi să aveţi probleme! Sunteţi foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Aveţi probleme la serviciu, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic.

Leu: Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat. Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere pentru partenerul de viaţă, însoţit de un câştig substanţial.

Fecioară: Dimineaţă sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză!

Balanţă: Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse. Au loc schimbări benefice în viaţa dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât şi social.

Scorpion: Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic şi s-ar putea să suferiţi un eşec. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Săgetător: Dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme la serviciu dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Vă sfătuim să nu vă amestecaţi în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii. După-amiază vă reveniţi. Nu este exclus să petreceţi o seară romantică.

Capricorn: Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi într-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri! Ar fi bine să vă menajaţi sănătatea. După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteţi plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar.

Vărsător: Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să munciţi mai ordonat. Ar fi bine să acceptaţi sugestiile unei femei mai în vârstă. În prima parte a zilei vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reuşita unei afaceri.

Peşti: Dimineaţă sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a vă impune în faţa colegilor.

Vizualizări: 611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: