Horoscop

Berbec: Puteţi să începeţi o activitate nouă, mai ales pe plan social. Sunteţi entuziast şi vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al persoanei iubite. Dacă aveţi de luat decizii importante, ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în acel domeniu!

Taur: Ar fi bine să ascultaţi sugestiile unui membru al familiei. Se pare că aveţi probleme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre tranşantă. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câştiguri financiare şi afirmarea în societate.

Gemeni: Zi bună pe plan sentimental şi social. În schimb, vă recomandăm să fiţi prudent la serviciu şi în afaceri. Nu este exclus să aveţi mici probleme cu banii, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă.

Rac: Dimineaţa sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Din cauza nerăbdării, riscaţi să vă enervaţi şi să nu mai aveţi nici un spor. Vă sfătuim să vă ocupaţi mai mult de activităţile casnice, ca să evitaţi un scandal. După-amiaza şi seara, vă simţiţi bine împreună cu prietenii apropiaţi.

Leu: Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Este posibil să obţineţi un câştig material important, dar nu fără efort. Cu partenerul de viaţă vă înţelegeţi perfect. S-ar putea să mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

Fecioară: Începeţi ziua cu elan şi cu încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveţi nici un fel de probleme de comunicare. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp odihnei, altfel riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Balanţă: Este posibil să aveţi un sentiment de nemulţumire şi o tendinţă accentuată de a vă contrazice cu oricine. Nu riscaţi glume îndrăzneţe pe seama celor din jur! Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei şi partenerului de viaţă.

Scorpion: Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de muncă şi în interes personal. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile. Este un moment foarte bun pentru a susţine examene, lucrări şi proiecte. Nu neglijaţi problemele persoanei iubite, care aşteaptă de la dumneavoastră mai mult decât îi oferiţi!

Săgetător: Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii. Chiar dacă vă simţiţi în formă, vă recomandăm să vă gândiţi bine înainte de a acţiona şi să fiţi prudent.

Capricorn: Dimineaţa, sunteţi stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergaţi în stânga şi-n dreapta ca să o rezolvaţi, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult. Sunteţi în pragul epuizării, chiar dacă nu vreţi să recunoaşteţi.

Vărsător: Deşi nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiţia de a termina ce aţi început nu poate să vă aducă decât câştiguri. Totuşi, ar fi bine să vă organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici familia şi nici relaţiile cu cei apropiaţi. Dacă aveţi ocazia să faceţi o ieşire cu prietenii, vă recomandăm să nu staţi pe gânduri. Trebuie să vă mai gândiţi şi la relaxare.

Peşti: Începeţi ziua cu o bucurie. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten. Acum puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor şi să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de mult.

Vizualizări: 761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: