Horoscop

Berbec: Astăzi vă stă în puteri să aplanaţi orice disensiune şi să readuceţi liniştea şi armonia în casă. Controlaţi-vă reacţiile, fiţi răbdător cu ceilalţi, pentru că aceştia nu pot ţine pasul cu voi nici mental, nici ca viteză de reacţie fizică. Şi voi şi ceilalţi aveţi intenţii bune unii faţă de alţii, doar că metodele şi mijloacele folosite sunt nepotrivite.

Taur: Multă lume doreşte să vorbească astăzi cu voi. În prima parte a zilei sunteţi comunicativ, deschis la nevoile celorlalţi, însă probabil că atât energia altora care vine spre voi, cât şi eforturile mentale pe care sunteţi nevoit să le faceţi pentru a dialoga cu ei vă vor obosi destul de mult spre amiază.

Gemeni: Cultivaţi gândirea pozitivă şi mai ales obişnuiţi-vă să transmiteţi gânduri bune, atât celor cu care veniţi în contact, cât şi aspectelor, problemelor materiale cotidiene. Posibil ca dominanta zilei să fie segmentul financiar şi neplăcerile sale.

Rac: Este o zi în care puteţi face multe planuri de viitor. Chiar dacă la nivel fizic simţiţi o uşoară oboseală, dozându-vă eforturile şi orientându-vă numai spre nevoile voastre reale veţi reuşi să creionaţi direcţii personale şi profesionale noi şi de mare anvergură.

Leu: Sunt posibile stări interioare fluctuante și vă este greu să socializaţi, să vă implicaţi în activităţi diverse sau să depuneţi eforturi fizice mari. Alegeţi-vă treburi uşoare, de rutină, sau rugaţi pe cineva apropiat să vă ajute. Rezervaţi-vă momente pentru relaxare, somn, însă gândiţi-vă şi la un plan de acţiuni pentru îmbunătăţirea sănătăţii.

Fecioară: Prietenii vă caută astăzi din varii motive. Unii vor dori să vă povestească ultimele lor isprăvi, alţii vor avea nevoie de sfaturi şi îndemnuri din partea voastră, iar alţii pur şi simplu vor dori să flecărească pe teme banale.

Balanţă: Veţi fi nevoit să rezolvaţi sarcini de lucru primite, în regim de urgenţă, direct de la şefi. Tensiunea în plan profesional este mare şi pare că lucrurile sunt scăpate de sub control. Feriţi-vă de a riposta în grabă, fără să vedeţi atent despre ce este vorba. Aveţi încredere că vă veţi descurca foarte bine, indiferent ce anume vi se cere să faceţi.

Scorpion: Sunteţi orientat spre domenii spirituale, spre rafinarea sufletului şi mentalului. Minunat este că veţi găsi persoane cu care puteţi dezbate mult şi bine astfel de subiecte. Chiar poate apărea oportunitatea de a vă implica în cursuri şi seminarii pe termen lung.

Săgetător: Vă preocupă aspectele materiale ale traiului cotidian. Orientaţi-vă să achitaţi facturi, taxe, datorii băneşti sau, în funcţie de situaţie, colaboraţi cu instituţiile financiare pentru a afla noutăţi finaciare sau posibilităţi de dezvoltare în afaceri.

Capricorn: În relaţiile parteneriale apar schimbari. Partenerul de viaţă va dori ca de acum înainte să vă asumaţi ceva mai multe responsabilităţi ale vieţii în doi. În relaţiile profesionale se vor rediscuta activităţile sau proiectele comune, evidenţiindu-se aspectele care funcţionează defectuos şi ce anume s-a realizat parţial sau deloc.

Vărsător: În prima parte a zilei sunt şanse bune de a duce la bun sfârşit ce v-aţi propus. Însă, după orele amiezii, energia vitală fluctuează. Se recomandă prudenţă şi dozarea eforturilor. La nevoie, rugaţi un coleg de încredere să vă ajute. Evitaţi pe cât posibil consultaţiile şi analizele medicale, pentru că rezultatele pot fi eronate.

Peşti: Segmentul amoros este sensibil astăzi, astfel că pot apărea, de la teme banale, discuţii aprinse şi chiar se pot declanşa conflicte lungi. Mărul discordiei este reprezentat de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: