Horoscop

Valabil pentru 18 iulie

Berbec: Poate daţi de un sejur convenabil, o cazare ieftină pentru o perioadă bună de timp şi vă duceţi cu familia, cu prietenii. E o rumoare în sfera sentimentală, semn că nişte chestiuni erodează pe dinăuntru şi trebuie făcut de ambele părţi ceva, ca să fiţi la unison.

Taur: Or să vă reuşească activităţile de grup şi o să vă şi deplasaţi cu prietenii spre mare, munte, în altă ţară. Poate vă duceţi la showroom de mobilier sau ca să v-alegeţi altă maşină, să rezolvaţi o problemă pe care n-o mai puteţi ignora.

Gemeni: Se poate să legalizaţi o situaţie care să vă permită, în sfârşit, să avansaţi cu nişte proiecte care să v-aducă succes. O să puteţi face rost de nişte bani în plus, din activităţi particulare şi o să aveţi să vă mişcaţi în week-end şi mai ales dacă plecaţi pe undeva în vacanţă.

Rac: Se pare c-o să revină cineva cu gând de împăcare şi o să vă răspundeţi la întrebarea dacă puteţi continua relaţia, înainte de a lua o decizie. Se anunţă un eveniment festiv în familie, poate se căsătoreşte cineva sau pregătiţi un botez, o aniversare cu mulţi invitaţi şi o să iasă frumos.

Leu: Poate vă faceţi timp s-ajungeţi la o piscină, la o sală de sport să eliminaţi toxinele, să vă limpeziţi mintea. Aveţi de recuperat bani şi pentru asta trebuie vorbit, să daţi emailuri, înştiinţări ca să n-aşteptaţi degeaba, trebuie ajutată puţin toată povestea cu banii.

Fecioară: Se poate să primiţi o invitaţie în vacanţă, se poate şi minivacanţă sau alt cadou v-o fi pregătit fiinţa iubită. Se poate să fie alergătură multă după acte şi alte lucruri care ţin de viaţă personală şi o să fie cu spor, le rezolvaţi pe toate la foc continuu.

Balanță: Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi la un proiect care promite bani şi succes. E posibil să primiţi banii pentru ce-aţi muncit mai demult şi-o să-i drămuiţi în aşa fel încât s-aveţi pentru câteva ieşiri la plimbare sâmbătă, duminică.

Scorpion: Poate se autoinvită cineva pe la voi şi o să petreceţi o seară minunată în doi, c-aveţi câteva aspecte de lămurit, aşa pe-ndelete. Se poate să vă susţină cineva din străinătate ca să daţi drumul unui proiect chiar acolo sau vă duceţi în prospecţie de piaţă şi vedeţi ce selectaţi, ce e bun pentru voi.

Săgetător: Puteţi întâlni pe cineva care să devină partenerul de cuplu şi să vă acomodaţi uşor în doi, după o perioadă lungă de independenţă. Aţi putea obţine un credit, o scutire de taxă, de comision, un discount la cumpărături şi o să aveţi de cheltuială să vă bucuraţi de plimbare, de shopping.

Capricorn: O să puneţi punctul pe i într-o chestiune care ţine de relaţia de cuplu şi o să mergeţi mai departe în deplină armonie. O să vă găsiţi o colaborare şi să vă suplimentaţi veniturile, să faceţi rost de bani pentru concediu şi să nu rămâneţi în urmă cu ratele la bancă.

Vărsător: O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, vă duceţi la piscină, la un spa sau doar la o prăjitură, primiţi şi vreun cadou. Vă scoate cineva la suc, la cafea, poate-aveți de discutat afaceri sau e un tete-a-tete şi o să palpaţi starea de spirit, să ştiţi dacă vă armonizaţi sau nu.

Pești: O problemă de sănătate va mai incomodează şi poate ştiaţi de ea şi n-aţi făcut nimic, dar acum poate vă prezentaţi la medic, totuşi. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat pe-acasă, poate chemaţi nişte meşteri şi or să facă treaba ca lumea, ca nişte profesionişti, să fie casa bec.

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: