Horoscop

Valabil pentru 15 iulie

Berbec: O întâlnire cu cineva care vrea să construiţi o relaţie, să aveţi o familie, şi o să vedeţi dacă există compatibilitate. Poate primiţi ok-ul pentru un job, posibil şi în străinătate şi o să-ncepeți o nouă aventură profesională şi care-o să v-aducă bani frumoşi.

Taur: Voi se pare că sunteţi pe punctul de a intra într-o nouă relaţie - sau oricum, cineva din trecut o să revină, o să insiste. Pe voi vă curtează cineva care vrea să lucraţi împreună şi vă consultaţi cu partenerul de viaţă să stabiliţi priorităţile şi să împărţiţi obligaţiile familiale.

Gemeni: Se poate să vă bată gândul să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, să vă-ntemeiați o familie, iar unii dintre voi acum o să cunoaşteţi pe cineva. O reuşită la serviciu, poate vi se dă o compensaţie şi o să aveţi chef de treabă, dacă tot o să fiţi mai bine plătiţi, sau vi se dau nişte zile libere.

Rac: O să reglaţi relaţia cu cineva apropiat care nu vrea să vă piardă şi nici voi, dacă s-au legat sentimente puternice. E momentul să spuneţi şi acele lucruri care au rămas nerostite în relaţia cu partenerul de cuplu şi se va debloca, o să vedeţi comunicarea, o să vă puteţi înţelege.

Leu: Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să mergeţi într-o minivacanţă, poate în week-end şi o să luaţi pulsul relaţiei înainte de a pleca. Un câştig, pot fi bani, sau altceva care să vă răsplătească muncă, şi se poate să atingeţi un alt nivel profesional să vă meargă şi mai bine, să deveniţi şi mai vizibili.

Fecioară: Cineva de care vă separaserăţi revine şi o să vă bucuraţi că mai există o şansă de-mpacare, să fiţi iarăşi împreună. Se pare că veţi definitiva o situaţie legată de un contract de muncă, o colaborare, un transfer, şi o să vă apucaţi serios de treabă.

Balanță: O să puteţi legaliza un act dacă-i convingeţi pe toţi cei implicaţi să se implice c-o fi o acţiune colectivă. Poate vă găsiţi un sponsor care să vă susţină proiectele la care lucraţi şi să fie totul de o mai mare anvergură, să vă depăşiţi nivelul.

Scorpion: Poate vă găsiţi un pic de timp liber şi pentru voi să respiraţi, să vă puneţi ordine în gânduri c-oti fi obosit şi voi. Se poate să luaţi o decizie referitoare la o locuinţă, la preţul de achiziţie, şi poate negociaţi dacă nu se încadrează în bugetul vostru.

Săgetător: S-ar putea să umblaţi la banii de rezerva că să vă cumpăraţi diverse lucruri, să scăpaţi de nişte frustrări. Sunteţi aşteptaţi undeva în afara ţării să petreceţi o săptămână, două, fie cu prietenii, fie cu partenerii de afaceri, poate fi un city break, sau un team building.

Capricorn: Aţi putea lua nişte obiecte - în rate - pentru casa şi să nu intraţi în banii de facturi obligatorii, să fie o relaxare financiară. Poate ar trebui să fiţi şi mai perseverenţi la slujbă, la şcoală, ca să nu vă treziţi cu reproşuri, să nu vă taxeze superiorii ierarhici, să fie toată lumea mulţumită.

Vărsător: Poate vă luaţi maşina, începeţi nişte cursuri - de şoferie - dacă n-aveţi carnet şi o să fiţi în priză încă o perioadă. O s-aveţi o sumedenie de lucruri de rezolvat şi cu răbdare o să le daţi de capăt tuturor, şi-o să vă rămână o oră, două şi pentru sufletul vostru, un respiro.

Pești: O să găsiţi o soluţie convenabilă referitoare la un credit bancar şi o să vă puteţi lua casă ori maşina. Noi provocări şi viaţa voastră, poate lua o întorsătură fericită, să vă găsiţi ceva de lucru, să ocupaţi o funcţie, să vă căsătoriţi.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: