Horoscop

Valabil pentru 6 august

Berbec: Fiinţa iubită o să ţină cont de ce vă doriţi şi n-o să vă mai dea sentimentul de singurătate, o să-şi facă mai mult timp pentru voi. Traversaţi o perioadă cu răscoliri sufleteşti, dar lucrurile or să se-aşeze frumos pentru că inima o să vă spună cine-alege.

Taur: Poate faceţi o trataţie şi-i chemaţi pe prieteni să vă bucuraţi de un succes de revenirea cuiva care-a fost ani buni plecat. Se poate să insiste cineva să plecaţi pentru o vreme sau de tot în străinătate şi să vă schimbaţi modul de viaţă dacă puteţi face acest sacrificiu din dragoste.

Gemeni: Se poate să apară cineva care să fie pe gustul vostru şi până la sfârşitul anului să vă şi căsătoriţi, unii dintre voi. O să relaţionaţi cu multă lume poate pentru că e un eveniment în care sunteţi direct implicaţi şi o să puneţi umărul la ce vă pricepeţi.

Rac: O ieşire la plimbare ar mai destinde atmosfera din relaţia de cuplu şi o să fie o stare de bună dispoziţie.Au rămas lucruri nespuse într-o relaţie şi dacă nu puteţi face voi primul pas spre împăcare, măcar daţi-i voie partenerului s-o facă, să aveţi o şansă.

Leu: E posibil să vă implicaţi trup şi suflet într-o activitate recreativă, să descărcaţi tensiuni şi să iasă ceva de calitate, un obiect de artă. Se poate să treceţi în revistă evenimentele din oraş şi s-ajungeţi şi la party-ul de anvergură, o nuntă, sau o aniversare cu numeroşi invitaţi.

Fecioară: O s-aveţi parte de o surpriză plăcută, vă invita cineva la masă, la plimbare, să practicaţi un sport de agrement. Voi treceţi prin toate stările poate pentru că v-aţi îndrăgostit, o fi revenit cineva după o ceartă şi e dulce împăcarea, va fi un reviriment în plan afectiv.

Balanță: O să ocazionaţi o întâlnire cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine c-ar fi şanse să formaţi un cuplu. Un duş întors prin împrejurimi v-ar clăti reţină, şi v-ar scutura de stresul care v-a ţinut încordaţi în ultima vreme, v-ar da de un nou suflu de prospeţime.

Scorpion: Viaţa voastră sentimentală se poate schimba-ntr-o clipă şi să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos de-aici încolo. E un eveniment cu lume multă şi pe care n-aţi vrea să-l rataţi poate primiţi un premiu, să căsătoreşte cineva apropiat, şi o să fie distracţia pe cinste.

Săgetător: E un moment ideal să vă gândiţi la o căsnicie, să deveniţi părinţi iar dacă n-aveţi pe nimeni s-apară şi la voi cineva. Se poate să bateţi cale lungă până la un prieteni care sărbătoreşte o zi de naştere, sau o reuşită la serviciu, la şcoală, mutatul în casă nouă, dar o să merite.

Capricorn: O invitaţie în oraş, poate fi un rendez vous şi o să aflaţi ceva şi despre un extrajob care v-ar suplimenta veniturile. E posibil să vină cineva de la drum şi să aibă o surpriză pentru voi, să petreceţi câteva zile împreună, poate chiar în altă parte la munte, la mare, altundeva.

Vărsător: E cineva care-aşteaptă un răspuns de la voi şi o să-i daţi replică pentru că v-aţi decis în privinţa relaţiei - mergeţi mai departe, sau o viraţi spre altcineva.Vi se împlinesc nişte dorinţe, o să revedeţi o persoană care o să fie alături de voi, într-o relaţie de cuplu probabil, sau o să lucraţi la ceva.

Pești: O veste bună de la cineva se-arata dispus să facă nişte sacrificii ca să fiţi împreună şi o să vă impresioneze. luaţi ceva dacă nu sunteţi mulţumiţi de ce-aveţi în garderobă. Se poate să vă duceţi la o ceremonie şi poate-aveți şi un stres al ţinutei şi-o să daţi o fugă pe la magazine.

Vizualizări: 868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: