Horoscop

Valabil pe 7 octombrie

Berbec: O să puteţi remedia situaţia din cuplu şi să vă recalibraţi pentru că omul respectiv e foarte important pentru voi. Întrevederi cu nişte colaboratori care vor să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi să vă propulseze în cariera - va fi la cote înalte şi stima de sine.

Taur: E un moment bun să faceţi nişte investigaţii medicale şi să puneţi capăt unor dureri, neplăceri, ca să vă puteţi atinge obiectivele. Vă interesaţi de soarta familiei, vedeţi ce le lipseşte alor voştri şi o să le puneţi la dispoziţie tot ce au nevoie ca să fie toată lumea mulţumită.

Gemeni: Sfera sentimentală e animată frumos şi invită la romantism, să aveţi curaj să-ncepeți o relaţie, dacă sunteţi singuri. Daţi dovadă de creativitate şi o să puteţi pune în practică nişte idei pe care eventual să le vindeţi şi să faceţi rost de bani în plus, la bugetul familiei.

Rac: Aveţi gânduri mari cu locuinţa, poate faceţi nişte reparaţii, zugrăviţi ori e altceva care o să vă răvăşească finanțele - poate cumpăraţi o casă. Poate-ncepeți şcoala, o fi ceva nou, pot fi şi lecţii de şoferie c-o să vă cumpăraţi maşina, ori poate v-aţi luat-o deja sau aţi primit-o, vă instruiţi.

Leu: Se observă un succes în sfera comunicării poate ţineţi vreun speech, daţi vreun examen, un interviu şi o să vă bucuraţi de o serie de reuşite. O să aveţi rezultate bune la treabă în formula de grup şi o să fie un progres, veţi atinge alt nivel în carieră, o să străluciţi aşa cum sunteţi obişnuiţi.

Fecioară: O confirmare că vi s-a aprobat un proiect care o să v-aducă bani, dar o să fie şi mult de lucru, însă veţi avea parte de satisfacţii profesionale. Poate-o să luaţi mai mulţi bani la salariu şi o să cumpăraţi diverse lucruri pentru casa, c-aveţi o listă cu lucruri pe care vi le-aţi propus mai de mult şi acum vi le puteţi lua.

Balanță: O să faceţi nişte achiziţii şi pentru voi, dar şi pentru casă, e şi o nevoie interioară să faceţi nişte schimbări, dar e şi conjunctura favorabilă. Apar noutăţi de tot felul şi o să fie un reviriment serios, o să vă reinventaţi c-aveţi multe de oferit, e un tumult interior.

Scorpion: Vă cooptează nişte prieteni să luaţi parte la o manifestare de grup să aveţi şi o contribuţie concretă. Sunt nişte probleme de sănătate de care va trebui să scăpaţi dacă vreţi să daţi randament bun la slujbă şi să fiţi în formă maximă.

Săgetător: Apare o ofertă de lucru şi dacă e pe bani mai mulţi s-ar putea să fiţi de acord, numai să vă lase inima. E un proiect care o să vă solicite, dar nu vă plângeţi, c-aveţi nevoie de o provocare cu adrenalină, forţe să luaţi şi bani mai mulţi, că ar avea de unde.

Capricorn: O să vă faceţi program de ieşit în societate, să luaţi parte la ceva evenimente care v-ar scoate din anonimat - e de profitat, să ştiţi. Se-anunţă reuşite, se văd eforturile pe care le-aţi depus şi o să vă faceţi şi în continuare un exerciţiu de voinţa să vă căliţi răbdarea.

Vărsător: O să daţi drumul unor proiecte legate de şcoală şi o să faceţi progrese vizibile şi o să vă declaraţi în sfârşit mulţumit. Se poate să vă pregătiţi de o plecare, fie cu treaba fie ca să vă recreaţi şi o să va-ncarcati bateriile, vă-ntoarceţi cu forţe proaspete, cu idei.

Pești: Se poate să vă luaţi un avocat care să vă apere interesele şi să vă puneţi nişte bunuri la adăpost. O să aveţi succes la demersurile care ţin de bani, de semnarea unor acte şi o să fie o reuşită în carieră/ Se-anunţă şi bani, o s-aveţi un trai mai bun.

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: