Horoscop

Valabil pe 3 octombrie

Berbec: Se pare că o să faceți rost de niște bani care o să va permită să va mișcați că aveți chef de ieșit la socializare, la un restaurant, poate. O să vă consultați cu niște parteneri de afaceri în privința unui contract pe care vreți să-l respectați cu toții, ca să fie echitabil, să știți pe ce munciți.

Taur: Voi poate mai modificați ceva prin casă, vă luați lucruri noi care să aducă un plus de confort și să facă să arate și mai bine interiorul. Vă bate gândul să începeti un proiect care o să vă aducă bani și o să atragă și toate privirile, că o să fie ceva îndrăzneț, excentric poate, deși nu e genul vostru.

Gemeni: E posibil să întâlniți o persoană de care să vă simțiți atrași de la primul schimb de priviri și o să rămâneți conectați sufletește. Voi dați dovadă de inspirație și o să puneți în practică ideile de care sunteți încântați și poate o să luați și bani, pentru că le transpuneti în operă de artă.

Rac: Poate alegeți niște lucruri pentru casă, online, dacă n-ați avut timp de umblat prin magazine și mai scutiți niște bani. Păreți amatori de conversație cu prietenii, ieșiți la o întrunire amicală și puneți țara la cale, să aveți cu ce să vă umpleți timpul liber, să fie o activitate deconectantă.

Leu: Se observă o reușită de grup și poate câștigați un premiu, vălansați pe o nouă orbită profesională. Vă pregătiți de un salt în carieră și o să mai fie câte cineva care să vă susțină în momentele cheie ca să atingeți nivelul la care aspirați.

Fecioară: Vă caută cineva care vrea să intrați într-o echipă de succes, ca să dați drumul unui proiect care v-ar aduce profit cert. Un câștig, pot fi bani, aveți șanse mari să semnați un contract, să căpătati și un discount la cumpărături sau să luați ceva în rate ca să rămâneți și cu bani în buzunar.

Balanță: O să fie undă verde la comunicare, și poate o să vorbiți în public, o să dați examen, interviu, sau vă înscrieti la o școală. O să aveți spor la tot ce vă propuneți, că aveți energie și bune intenții să duceți la bun sfârșit proiectele la care lucrați de multă vreme și o să va bucurați de succes.

Scorpion: Cineva din străinătate vă tot cheamă și o să vă analizați în profunzime, să vedeți dacă sunteți dispuși să vă mutați cu totul acolo. O să începeti o viață nouă, poate vă reorientați profesional, mergeți pe o altă direcție, poate ați avut un hobby care a prins la un public anume și devine job-ul principal.

Săgetător: O să vi se facă o surpriză plăcută, poate o să primiți un cadou, o invitație în oraș, la o cafea, sau la sfârșit de săptămână, la munte, la mare. Și voi o să vă reinventați ca să ieșiți din inerția care v-a cuprins și o să aveți promptitudine în replică, o să alegeți ce vi se potrivește și ce vă pune în valoare.

Capricorn: Din banii strânși poate o să vă luați altă mașină sau dați avansul pentru o casă, ori faceți doar o reabilitare a locuinței. O să aveți invitația la un eveniment care o să vă aducă un plus de vizibilitate și o să vină și niște oameni de afaceri, sponsori cu care o să vă puteți asocia.

Vărsător: Poate o să legalizati niște acte ca să vă puteți deplasa, c-or fi expirat buletinul, pașaportul și alte premise de călătorie. Poate completați niște formalități de plecare într-o țară în care vă așteaptă cineva, să vă petreceți acolo restul vieții, sau poate o să lucrați o vreme, o să învățați.

Pești: O să dați zor să încheiați o lucrare ca să vă puteți apuca de alta, pentru că e un moment bun de afirmare. O să cheltuiți niște bani ca să le luați alor voștri ce le-ați promis, că o să aveți și alte gânduri cu banii, după ce vă achitați de obligațiile familiale.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: