Horoscop

Valabil pe 5/6 octombrie

Berbec: Se poate să primiţi un cadou în semn de preţuire şi să ieşiţi seara la un spectacol, la un film, un concert, un meci. O nouă provocare - extraprofesională, poate vi se propune o colaborare pe o temă convenabilă şi pe bani deloc puţini - e de analizat oferta.

Taur: E posibil să primiţi o confirmare c-aţi fost admişi la o şcoală, aţi trecut de un interviu, sau că vi s-a aprobat cererea de credit bancar. Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie vrea să mai încercaţi - şi de data asta poate reuşiţi, doar e an bun de legalizat o relaţie şi anul viitor la fel.

Gemeni: Aţi putea pleca de azi într-o staţiune de agrement, la rudele care v-aşteaptă pe undeva prin ţara şi să mai schimbaţi peisajul. Pot avea loc nişte schimbări la serviciu şi dac-o să fiţi pe fază o să prindeţi un post mai bun, cu un salariu mai atrăgător şi vă puteţi păstra şi o colaborare.

Rac: O persoană tânără are nevoie de ajutor şi o să vă străduiţi să faceţi tot ce depinde de voi să rezolvaţi situaţia. O să deveniţi mult mai vizibili pentru multă lume şi o să legaţi noi prietenii, relaţii de afaceri şi poate-o să faceţi nişte achiziţii - cu discount serios.

Leu: Sfera sentimentală capătă şi mai multă culoare şi i ieşire la munte, sau până la malul mării ar spori nota de romantism. Va intra bani, faceţi plăti, vă luaţi diverse lucruri care să vă facă viaţa mai uşoară şi mai frumoasă, şi pe cât posibil ieşiţi pe la evenimente prin oraş, prin ţară.

Fecioară: O să faceţi rost de bani pentru tot ce e urgent în perioada asta - să nu acumulaţi restante, că nu o să vă placă deloc. Poate mai staţi la nişte discuţii cu nişte angajatori până să semnaţi contractul, ca să vă convingeţi că e treabă serioasă şi oamenii sunt buni-platnici.

Balanță: Vă treziţi cu noi probleme pe cap şi o să daţi zor să vă eliberaţi repede, s-aveţi timp şi de voi, să ieşiţi la plimbare. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi la punct o afacere, şi vă gândiţi până luni dacă aveţi toate motivele s-o faceţi sau vă vedeţi de treburile voastre.

Scorpion: Poate v-aţi pregătit bagajele s-o porniţi într-o escapadă turistică, să respiraţi aer curat şi să vizitaţi şi alte locuri. O să primiţi nişte bani, fie din salarii, fie vin din particular, c-aveţi nişte colaborări şi o să vă gestionaţi în aşa fel finanţele încât să v-ajungă pentru toate cheltuielile.

Săgetător: O puteţi porni spre o zonă de agrement, vă duceţi la sporturi extreme, să descărcaţi acolo adrenalina. E cineva care vrea să vă-ntâlniţi la cafea, şi să vorbiţi de-ale voastre, să-ncercaţi marea cu degetul, să porniţi într-o relaţie în care se pare că vă potriviţi, de-aceea trebuie încercat.

Capricorn: Prietenii va invita într-o excursie şi o să lăsaţi celelalte treburi ca să vă duceţi la distracţie c-aţi dus lipsă de relaxare. O ieşire în lume v-ar da un pic de culoare socială, şi v-ar mai anima, veţi trece în revistă şi nişte cunoştinţe şi v-aţi implica în nişte activităţi care v-ar destinde.

Vărsător: E o ceremonie, poate fi şi o zi de naştere şi-o să chefuiţi pe tema asta c-aveţi nevoie de o gură de oxigen, de o petrecere cu oameni veseli. Se poate să plecaţi prin ţară pe undeva, dar dac-aveti un eveniment în familie, printre prieteni, rămâneţi acasă şi vin rudele care de pe unde locuiesc să petreceţi o zi, două împreună.

Pești: Se poate să încasaţi nişte bani şi să vă fie la-ndemână să daţi o fugă într-o staţiune de agrement, la distracţie. O să vă implicaţi în nişte proiecte de timp liber ca să puneţi în practică o idee, să vă faceţi cunoscute talentele, să vă remarce careva şi să avansaţi în carieră.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: