Horoscop

Valabil pe 10 februarie

Berbec: Vă simţiți precum un cal de curse obligat să stea pe loc. Aveți impresia că v-ați blocat şi aşteptaţi un semn care să vă facă să reveniți la ritmul normal. Vă simţiți lipsit de putere, având în vedere că nu puteți controla totul. Aveți răbdare şi nu vă consumați energia, încercând să grăbiți lucrurile.

Taur: Astăzi veți trece de la o stare la alta. Vă simţiți capabil de orice şi aveți impresia că sunteți mai legat de oamenii din jur. Simţiți o dragoste aparte pentru o persoană care vă face fericit. Spre finalul zilei s-ar putea să aflați că oamenii nu sunt atât de sinceri precum ați crede.

Gemeni: Încercați să nu deschi-deți gura fără să vă gândiți bine înainte. Când conversaţiile devin plictisitoare, aveți impresia că este datoria dumneavoastră să le împrospătați, dar s-ar putea să vă puneți în situaţii neplăcute. Tăcerea este cea mai bună prietenă.

Rac: Organizați-vă dimineaţa, pentru că mai târziu s-ar putea să fiți copleşit de sarcinile pe care le aveți. Dacă vă faceți un plan, veți termina totul în timp record. Dacă vă abateţi de la programul pe care l-ați impus, ceilalţi s-ar putea să profite de generozitatea de care dați dovadă.

Leu: Aveți o zi agitată, dar veți reuşi să o încheiați cu bine. Farmecul vă ajută să treceți cu bine peste orice încercare. Sunteți capabil să faceți mai multe lucruri odată, iar ceilalţi vor căuta sprijinul dumneavoastră. Sunteți calm şi rezolvați orice situaţie cu multă diplomaţie.

Fecioară: Încercați să nu vă învinovățiți pentru ceva ce nu ați făcut. Poate ați influenţat pe cineva să acţioneze într-un anumit fel, iar acum consecinţele sunt negative, dar nu este vina dumneavoastră. Fiecare este responsabil de deciziile pe care le ia.

Balanţă: Sunteți foarte emotiv şi vă enervează orice. Nu puneți presiune şi lăsați această stare să treacă de la sine. Toată lumea are o zi mai proastă. Ceilalţi vă vor ierta! Când simţiți că sunteți copleşit de ce se întâmplă în jur, respirați adânc şi încercați să vă relaxați.

Scorpion: Nu vă retrageți într-un colţ, respingând tot ce vine spre dumneavoastră. Cu cât vă izolați mai mult şi insistați că nu aveți nevoie de nimeni, cu atât mai frustrat şi mai trist veți fi. Dacă vă simţiți singur, speriat sau nervos, recunoaşteți asta, iar ceilalţi s-ar putea chiar să vă ajute.

Săgetător: Astăzi aveți tendinţa de a pune totul la inimă mai mult decât de obicei. Schimbările dramatice din jur vă vor ţine cu sufletul la gură. Această atitudine vă va ajuta însă să înţelegeți mai bine oamenii. Dacă vreți să aveți o viaţă plină de succes învăţați să aveți mai multă încredere în propriile vise.

Capricorn: Oamenii vor spune astăzi lucruri care vă vor surprinde. Mama dumneavoastră, de exemplu, s-ar putea să aducă în discuţie un subiect la care nu v-ați gândit până acum. Poate emoţiile o iau razna în momentul în care sunteți pus în faţa unei asemenea situaţii.

Vărsător: Astăzi vreți ca lucrurile să fie făcute doar după cum hotărâţi dumneavoastră. Sunteți încăpăţânat, iar ceilalţi au impresia că vă pot face să vă răzgândiți. Este drept că vă veți răzgândi de o mie de ori astăzi, dar o veți face doar pentru că așa vreți. Încercați să nu intrați în discuţii aprinse, pentru că nu o să ştiți când să vă opriți.

Peşti: Astăzi aveți impresia că vă loviți de un zid uriaş! Încercați să vă relaxați. Cu cât încercați mai tare să îl dați la o parte, cu atât va fi mai greu. Veți fi surprins să vedeți cât de uşor se vor rezolva lucrurile în momentul în care veți face un pas înapoi.

Vizualizări: 970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: