Horoscop

Valabil pe 11 februarie

Berbec: Poate-i faceţi o surpriză unui sărbătorit şi organizaţi pe şest o petrecere de ziua lui şi-l chemaţi şi pe el - ca invitat - surpriză. O să faceţi nişte lucruri care s-ar putea să iasă din tiparul obişnuit şi să fie revigorant, să va-nscrieti într-o excursie la capătul lumii, sau la un concurs cu miză mare.

Taur: Se poate să luaţi o decizie referitoare la casa pe care vreţi s-o cumpăraţi şi-ntrebati familia dacă e de acord, sau mai amânaţi momentul. O să vă bucuraţi de vizita cuiva şi poate daţi refresh unei relaţii care-şi pierduse farmecul, prospeţimea şi o să vă puteţi aşeza la casa voastră dacă lucrurile merg bine între voi.

Gemeni: Se poate să faceţi o plimbare în afara oraşului, un dus-întors şi să revedeţi şi nişte prieteni, sau pe cineva care-aşteaptă de mult un semn de viaţă de la voi. O stare bună, cu energie, şi-o să vreţi să daţi o raită pe-afară să vă-ntâlniţi şi cu prietenii, mai ales dac-aveti un eveniment la care sunteţi aşteptaţi.

Rac: E cineva care vrea să reaprindă flacăra iubirii şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi cum să-i răspundeţi. O să-i strângeţi pe toţi ai voştri la masa de duminică şi poate îşi spune fiecare părerea cu privire la investiţiile legate de casă şi de şcoli, taxe şi de ce mai au nevoie copiii.

Leu: Poate aveţi ceva important să-i spuneţi fiinţei iubite şi ieşiţi în oraş, poate-n alt oraş, să fie un cadru total diferit. O să fiţi şi mai activi în grupul de prieteni, ieşiţi la socializare, puneţi în practică ideile care v-ar face şi mai populari printre cei care contează pentru voi.

Fecioară: E cineva interesat să vă cunoască şi o să ieşiţi la cafea să vedeţi dacă se leagă frumos conversaţia, sau nu. Se va găsi un prilej anume s-o luaţi din loc, să vă duceţi la nişte prieteni sau rude care fac o trataţie şi o să vă faceţi plinul sufletesc să puteţi face față provocărilor din viitorul apropiat.

Balanță: Se poate s-aveţi parte de nişte musafiri şi să pregătiţi la repezeală ceva frugal ca să nu vă obosiţi prea tare, să vă facă plăcere. Voi o să acceptaţi cu dragă inima să ieşiţi la o-ntalnire cu cineva care vrea să clădiţi o relaţie solidă c-a descoperit c-aveţi valori morale, spirituale comune.

Scorpion: E posibil să umpleţi un gol sufletesc cu o nouă iubire, şi să vă-mpliniți şi visul de a avea copii - ca să fiţi pe deplin fericiţi. O persoană tânără vă scoate din casă, poate-aveți un hobby comun, vă duceţi la o zi de naştere, o fi un party al copiilor, sau un concurs, un meci - e animaţie.

Săgetător: Se poate să plecaţi într-o excursie, un du-te vino şi să fie un bun respiro, să vă rupeţi de stresul zilnic. E posibil, la o întâlnire să vină cineva cu o propunere de job, şi să fie convenabil, să vă faceţi timp pentru aşa ceva c-aveţi nevoie de bani şi ca să experimentaţi lucruri noi.

Capricorn: Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate vă faceţi curaj să reparaţi o relaţie care v-ar aduce bucurie şi alte beneficii sufleteşti. Se poate să petreceţi mai mult timp cu partenerul de cuplu, să perfectaţi comunicarea c-aveţi nevoie unul de celălalt mai mult ca oricând, să fiţi o echipă.

Vărsător: E posibil să apară cineva care să vă facă să visaţi la o relaţie care v-ar completa frumos şi or să vină şi copiii, să vă-mplinească. Se poate să fie un moment al marilor decizii şi să alegeţi ce e cel mai bine pentru voi din punct de vedere al relaţiei de cuplu - să fie armonie în doi.

Pești: Se poate să vă faceţi timp pentru cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vedeţi dacă mai există compatibilitate, sau a dispărut. E un moment festiv şi poate sunteţi şi voi implicaţi şi altfel decât sufleteşte c-o fi cineva foarte apropiat şi o să se vadă şi contribuţia voastră.

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: