Horoscop

Valabil pe 12 februarie

Berbec: O să luaţi nişte bani poate c-aţi lucrat peste program, or fi şi nişte rămăşiţe din urmă, se-aduna ceva bani în cont. Se poate să luaţi nişte bani din particular şi să vă permiteţi tot felul de cheltuieli în perioada asta să vă mai şi destindeţi să investiţi şi în imaginea voastră.

Taur: Semne bune în sfera sentimentală, se rescrie o pagină din romanul vostru de dragoste şi o să vă aşezaţi la casa voastră. O să vă reinventaţi, găsiţi altceva de făcut fie la job, fie în particular şi o să porniţi pe un drum care să vă ducă spre succes şi spre bunăstare.

Gemeni: Se poate să mai faceţi un pas şi să v-apropiaţi de câştigarea unui proces care trenează de luni bune - şi să vă liniştiţi. Poate aranjaţi o plecare în străinătate ca să respiraţi aer de vacanţă, sau poate o fi un contract de muncă , dar nu cumva v-oţi fi înscris la nişte cursuri şi aveţi o bursă.

Rac: E bine să vă ocupaţi şi de voi, să le daţi de capăt problemelor de sănătate şi să fiţi pe fază dacă apar oferte de lucru - convenabile. Se poate să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci şi să rezolvaţi probleme majore, să vă ocupaţi şi de celelalte aspecte legate de casă.

Leu: Poate-a sosit momentul să vorbiţi deschis cu partenerul de suflet despre căsătorie şi să aflaţi dacă planurile de viitor sunt legate de voi. O să puteţi negocia un contract şi să vă bucuraţi de o colaborare bănoasă şi vă implicaţi serios în munca respectivă, să fie un salt în carieră.

Fecioară: Poate primiţi vreun bonus, un card - cadou - o legitimtie la o sală de sport, la una de spectacole, bilete de vacanţă. O să luaţi bani, o să fiţi prinşi cu tot felul de treburi care vă ţin în priză şi o să vă găsiţi şi alte angajamente ca să luaţi şi în continuare bani.

Balanță: Poate-ncepeti o curăţenie generală, să creaţi un spaţiu, o ambianţă şi mai plăcută acasă, poate-aveti un eveniment de familie. O apariţie care să vă atragă atenţia şi o să vă gândiţi de două ori înainte de a răspunde cu veun gest, că poate-aveti deja pe cineva acasă, sunteţi într-o relaţie.

Scorpion: E posibil să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând c-apar nişte oportunităţi, reduceri, oferte de nerefuzat. Se pare c-o să vă vedeţi mai des cu rudele apropiate, o să vă regrupaţi, c-aveţi preocupări comune, puneţi toţi umărul la treabă să vă mutaţi, sau să-ncheiati nişte lucrări.

Săgetător: Se poate să apăreţi în fața unui juriu şi să vă descurcaţi frumos, să luaţi calificative de top. O să mai reparaţi câte ceva pe-acasă, luaţi lucruri noi, vă pregătiţi de musafiri, său apare un nou membru al familiei pentru c-o să vă căsătoriţi şi-o s-aveţi şi copii.

Capricorn: O să semnaţi un contract, or să vi se deschidă nişte uşi, o să fie o realizare în carieră, cu un premiu, o recompensă, ceva se-ntâmplă. Se-ntâmplă ceva nou şi bun în viaţa voastră şi o să vă confere stabilitate o şi mai mare încredere în voi, bani, şi un plus de notorietate.

Vărsător: Se poate să apară oferte de colaborare şi să rezonaţi cu vreunele, să vă şi apucaţi de lucru cu lejeritate şi o să luaţi şi bani. Daţi drumul proiectelor noi şi o să faceţi fața tuturor situaţiilor neprevăzute care se voi ivi pe parcurs şi o să faceţi progrese considerabile.

Pești: Întrevedere cu cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie şi o să se vadă care e adevărul, şi dacă există vreun vinovat. O să daţi zor să încheiaţi nişte lucrări, să semnaţi acte, să v-apucaţi de restul lucrurilor pe care le-aveţi în plan, ca să vină şi succesul cât mai repede.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: