Horoscop

Valabil pe 19 februarie

Berbec: Cineva căruia i-ați dus dorul are ceva să vă comunice, poate s-a decis să vă dea un răspuns legat de relaţia voastră. Se impune să luaţi o decizie referitoare la sfera profesională şi poate cereţi altceva de lucru, ori să vă mutaţi în alt birou, alt departament şi să scăpaţi de o tevatură.

Taur: Poate vă faceţi curaj să le cereţi datornicilor banii pe care i-aţi împrumutat când au avut cea mai mare nevoie - să facă bine să vi-i dea. Poate faceţi nişte modificări în locuinţă, mai construiţi ceva sau deocamdată reutilati interiorul şi la primăvară renovaţi, mai construiţi ceva în continuare, pe lângă.

Gemeni: Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să vă faceţi program comun cât mai des, să nu va-nstrainati. O să vă deplasaţi cu uşurinţă ca să daţi de capăt atât problemelor de serviciu, cât şi celor personale, să lichidaţi toate restanțele, să vă apucaţi de proiecte noi.

Rac: Se poate să începeti nişte studii, să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi să plecaţi şi la vreo bursă, ori să lucraţi în străinătate. O să vă bucuraţi de nişte veşti, poate mai primiţi un accept, o ofertă de colaborare, poate se iveşte o rampă de lansare pentru voi şi e bine să fiţi deschişi, la tot ce e nou şi pentru voi.

Leu: O să fie o mai bună colaborare cu anturajul colegial şi să puneţi pe roate o afacere, poate fi şi o activitate de timp liber. Se pare c-or să se adune bani în cont, poate primiţi un supliment salarial, sau vin ceva bani din urmă, c-oti fi lucrat peste program, oricum sunt nişte beneficii.

Fecioară: Se poate să puneţi capăt unei situaţii tensionate acasă, între voi şi partenerul de cuplu şi o să vă înţelegeţi mult mai bine de-aici înainte. Poate vă interesaţi de un credit ca să aveţi pentru taxele şcolare impozite, dacă nu cumva o să vreţi o casă, ori o maşină - vă sfătuiţi cu familia să vedeţi ce şi cum.

Balanță: Pot apărea nişte semne de întrebare la capitolul sănătate şi o să vă duceţi la medic să vedeţi ce se-ntâmplă. O să vă implicaţi într-o serie de proiecte care să v-aducă bani, aprecieri din partea unui public şi să fructificaţi la maximum această oportunitate, să căpătaţi experienţă.

Scorpion: E cineva interesat de o relaţie cu voi şi dacă sunteţi în perioada de refacere după o separare poate-i acordaţi ceva credit persoanei. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unui contract şi să amânaţi semnarea lui, sau chiar să renunţaţi cu totul c-o fi apărut ceva nou în peisaj.

Săgetător: Se poate să-ntâlniţi şi voi pe cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să ajungeţi şi la căsătorie. Poate faceţi o schimbare radicală, vă duceţi la alt serviciu, începeţi ceva pe cont propriu, v-apucaţi de nişte studii care or să vă acapareze cu totul.

Capricorn: O să puteţi recupera banii împrăştiaţi pe ici, pe colo şi să vă străduiţi să-i păstraţi într-un depozit bancar. O să puteţi legaliza o situaţie şi să vă bucuraţi de un nivel superior - financiar - şi să fie un crescendo şi din punct de vedere profesional, să avansaţi în carieră.

Vărsător: O problemă de sănătate se poate rezolva şi să daţi un randament şi mai bun la slujbă, să fiţi în mare formă. Puteţi semna un contract care să vă asigure un venit constant, să fie mai uşor cu ratele şi cu facturile, să faceţi şi altceva cu banii, să vă mai şi distraţi în vacanţă.

Pești: O s-aveţi prilejul să ieşiţi la socializare, să vă faceţi prieteni noi, daţi şi de posibili parteneri de afaceri, şi de sponsori pe-acolo. Vi se pot întâmpla acele lucruri la care aţi visat de multă vreme şi să gestionaţi frumos fiecare situaţie, să vă puneţi ordine în viaţă.

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: