HOROSCOP

Berbec

Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv şi riscaţi să îi jigniţi pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă enervaţi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea. După-amiaza primiţi o sumă mare de bani dintr-o colaborare. Tocmai din cauza acestor bani s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să nu neglijaţi investiţiile necesare pentru casă.

Taur

Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii. Vă sfătuim să fiţi mai prudent în afirmaţii. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi nici una! După-amiaza vă reveniţi şi vă simţiţi foarte bine în mijlocul familiei.

Gemeni

Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care propune o afacere. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie şi să nu daţi imediat un răspuns. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Rac

Se pare că amânaţi plecarea în concediu, din cauza unor mici probleme de sănătate. Nu vă faceţi griji, este suficient să ţineţi regim! Pe plan sentimental, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

Leu

Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu vă lăsaţi demoralizat şi nu renunţaţi la planurile de schimbare! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul de viaţă vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Fecioară

Dimineaţa aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Vă sfătuim să petreceţi după-amiaza în familie.

Balanţă

Sunteţi indispus din cauză că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

Scorpion

Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Săgetător

Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera, cu puţin tact! Spre seară, aflaţi că o afacere în care aţi investit mult începe să meargă.

Capricorn

Este posibil ca persoana iubită să vă înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Vă sfătuim să vă exprimaţi clar, ca să evitaţi un scandal. Chiar dacă prietenii insistă să petreceţi după-amiaza cu ei, vă sfătuim să nu acceptaţi. Încercaţi să păstraţi echilibrul în familie!

Vărsător

Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveţi şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. După-amiaza s-ar putea să întârziaţi puţin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuţii în familie. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.

Peşti

Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, astăzi puteţi avea succes pe plan financiar. Vă recomandăm să aveţi răbdare cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, ca să nu ajungeţi la certuri. După-amiază vă vizitează o rudă mai în vârstă şi vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: