Horoscop

Valabil pe 10 aprilie

Berbec: Cineva cu care-ați avut ceva de-mpărțit vă caută să stingeți conflictul și o să cedați fără luptă, că v-ați împăcât cu situația. O să luați o decizie care să vă apere familia, să aveți banii necesari pentru traiul zilnic, după care mai vedeți ce faceți cu restul, c-or să mai apară posibilități.

Taur: Se poate să lucrați într-o altă formulă și să va bucurați de succes, să vină și banii, că să nu duceți lipsa de nimic. Se-anunță bani și o să faceți lista cheltuielilor din perioada asta să vedeți dacă vă descurcați și puneți de-o parte o sumă ca să nu rămâneți total descoperiți.

Gemeni: Poate vă vine de pe undeva un ajutor nesperat și o să ieșiți cu bine la liman, o să va simțiți eliberați. E o acalmie la voi, v-ați găsit un soi de echilibru și o să vă bucurați de ultima invenție care v-aduce bani și o să valorificați la maximum timpul.

Rac: Poate o să puneți umărul la ceva care o să v-aducă o satisfacție morală c-ați fost de folos cuiva. Poate renunțați la o colaborare în favoarea alteia și o să vă restrângeți - deocamdată, după care o să va alegeți ceva convenabil care să nu fie din cale-afară de solicitant.

Leu: O să faceți toate demersurile necesare că să va luați banii, să luați și tot ce au nevoie ai voștri, să se simtă protejați. O să fiți fermi pe poziție dacă vi se cer niște lucruri cu care nu sunteți de acord și o să negociați până ajungeți la o-nțelegere că nu vreți să renunțați la principii.

Fecioară: O veste bună despre o activitate pe care-o puteți practica și o să vă primiți și banii pentru ce ați muncit. Se poate să luați niște bani și să și cheltuiți din ei c-aveți multe pe lista de obligații financiare, dar n-o să faceți excese și-atunci or să v-ajungă banii.

Balanță: Poate-l contactați pe șef să-l întrebați despre salariu, despre cât o să mai lucrați de-acasă, de la serviciu, să vă faceți și voi o socoteală. Se poate să trebuiască să dați un răspuns referitor la relația de cuplu, la ce se-ntâmpla cu copilul, cine-o să aibă grijă de el sau o fi altceva.

Scorpion: Vă faceți curaj să lucrați la ceva de care vă temeați pân-acum, dar ați căpătat o libertate interioară și acum puteți ataca frontal situația. Sunt câteva aspecte cu care nu sunteți de acord și o să vorbiți cu cei răspunzători, o să vă impuneți punctul de vedere să atingeți o oarecare normalitate.

Săgetător: Poate schimbați aparatura cu care lucrați sau vă antrenați acasă cu o bandă, o bicicletă, ca să nu se depună kilograme, să vă păstrați suplețea. O s-aveți o comunicare mai bună cu cei din jur pentru c-aveți mai mult timp, sunteți și mai odihniți și aveți răbdare să-i ascultați, le acordați atenția cuvenită.

Capricorn: Va pregătiți de examene, poate-i ajutați pe copii la lecții, o să va-mbogațiți niște cunoștințe. Poate-aveți de rezolvat ceva cu banca, să faceți cereri, să vă amânați ratele, sau să luați niște bani - din contul vostru, dacă nu cu împrumut.

Vărsător: Se poate să vindeți o mașină sau o mică afacere că să-ncepeți altceva, c-aveți planuri mari. Se poate să va duceți la alt nivel munca, să vă perfecționați și să puneți în opera ceva care să vă reprezinte - și o să faceți rost de bani.

Pești: E o șansă de a vă lansa pe o nouă orbită profesională, poate faceți un curs rapid și vă apucați de treabă. Aveți energie, idei, chef de treabă, niște oameni pe care puteți conta și o să vă mobilizați din mers să faceți diverse lucruri care or să v-aducă beneficii atât vouă, cât și celor din jur.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: