Horoscop

Valabil pe 9 iunie

Berbec: O să găsiţi un partener de alergat în parc sau să jucaţi un tenis, sau să vă plimbaţi pur şi simplu. Poate daţi o raită pe la magazine, dacă nu cumva alegeţi de pe site nişte lucruri pentru casa, şi o să daţi prospeţime interiorului, poate vă luaţi şi nişte gadgeturi.

Taur: Poate plecaţi în plimbare cu bicicletă, dacă nu într-o drumeţie, să mai facă şi copiii un pic de mişcare în aer liber. Se poate să organizaţi o ieşire la iarbă verde, să fie aer, spaţiu, să vă puteţi mişca în voie, la un picnic. posibil şi în alta localitate.

Gemeni: Poate daţi o raită pe la magazine să vă cumpăraţi o ţinută de sezon, le luaţi şi copiilor ce au nevoie. O să revedeţi nişte oameni care v-au lipsit şi o să schimbaţi impresii, vă faceţi planuri şi de vacanţă, dar şi de avut o activitate care să vă destreseze.

Rac: Se poate să plecaţi în plimbare la malul mării sau la munte, ori într-un oraş de prin ţară, să luaţi aer, să schimbaţi peisajul. Apar veşti bune, o fi cineva care vrea să fiţi împreună şi o să evaluaţi situaţia, să vedeţi dacă sunteţi pregătiţi, sau nu e momentul, mai amânaţi un pic, mai spre toamna.

Leu: Poate vă faceţi curaj să ieşiţi la o terasă, c-aveţi nevoie de socializare, mai la distanţă aşa, să mai vedeţi lume la față. O să vină cineva în vizită, poate sărbătoriţi ceva şi o să fie o atmosferă festivă, chit că între voi, aşa fără mari pretenţii.

Fecioară: Se poate să aveţi de semnat un contract şi să vă consultaţi cu un avocat înainte de a lua o decizie. E cineva care vrea să vă comportaţi fără cusur, iar voi chiar sunteţi genul perfecţionist şi acum rămâne de văzut dacă îi puteţi face pe plac partenerului.

Balanță: Va scoate cineva la o plimbare şi poate-o să revedeţi nişte buni prieteni pe care nu i-aţi mai întâlnit de când a-nceput pandemia. Poate primiţi o invitaţie la un eveniment în aer liber, sau o fi un cadou c-aţi reuşit ceva prin forţe proprii şi o să vă bucuraţi de aprecierea celor din jur.

Scorpion: Poate-o să faceţi câte ceva prin care să vă descoperiţi şi latura creativă şi pe care s-o exploataţi din plin. Vă-nțelegeti parcă mai bine cu anturajul, refaceţi grupul, alegeţi activităţi comune deconectante şi care să vă refacă fizic, psihic, o să fie revigorant.

Săgetător: O să cheltuiţi nişte bani ca să le faceţi cinste unor prieteni şi să simţiţi că s-a-ntâmplat ceva deosebit în viaţa voastră. Sunt nişte oameni cu care aţi putea discuta pe marginea unui proiect particular şi să iasă totul lejer c-o să puneţi cu toţii umărul la treabă.

Capricorn: Relaţia de cuplu capăta prospeţime şi o să vă faceţi mai mult timp pentru voi, oricât de ocupaţi cu alte treburi aţi fi. O veste bună, poate revine cineva în viaţa voastră sentimentală, s-o fi însănătoşit cineva, pare să fie ceva care să va-nsenineze viaţa.

Vărsător: E cineva de care vă e dor şi o să aflaţi dacă e pe lungimea voastră de undă, sau s-a desprins, nu mai e conectată persoană. Poate va trebui să fiţi şi mai prezenţi în viaţa familiei şi o să aveţi activităţi comune, reluaţi tradiţia mesei de prânz, împreună şi o plimbare, poate, după cină.

Pești: Poate vi se face cadou o plecare în vacanţă şi stabiliţi când şi pentru câte zile o să puteţi fi plecaţi. E un dor de ducă şi v-aţi putea repezi pentru câteva ore până la cineva cu care aveţi multe de povestit, sau undeva să revedeţi marea, muntele sau altceva.

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: