Horoscop

Valabil pe 24 august

Berbec: Din banii strânși poate vă luați un televizor, un laptop, telefon, tabletă, poate pentru copii. O să dați un examen, vreo diferență, vă înscrieți altundeva pentru o specializare care v-ar aduce mai repede succesul și ați câștiga mai mulți bani.

Taur : Poate plănuiți o ieșire la sfârșit de săptămână primprejur pe undeva, să stați la aer, la plajă, la pescuit. Sunteți în negocieri pentru un salariu mai bun sau ca să vă transferați în alt departament, pe altă tură, ori să vă luați niște zile libere. Aveți nevoie de o mică schimbare.

Gemeni: O să vă schimbați probabil garderoba, că s-o fi demodat, s-a mai și deteriorat. Vă duceți la tuns, dați refresh total. O să puteți face rost de bani în plus și să vă luați și acele lucruri pentru care strângeți bani mai de mult și o să vă mai relaxați din punct de vedere financiar.

Rac: O să luați o sumă de bani și se poate să vă duceți la cumpărături să faceți o aprovizionare ca lumea. Poate ați plănuit o plecare cu treabă, fie personală, fie de serviciu și o să faceți monetarul să vedeți cu ce vă permiteți să plecați și cât ați putea sta pe acolo.

Leu : Un câștig. Vi se lansează un nou produs și o să fie bine primit, sunt câteva momente care să vă ridice moralul. O veste bună, o apariție surpriză. Poate vă alegeți și cu bani sau vreun cadou. Sunt noutăți care să vă imprime o stare de spirit foarte bună.

Fecioară: O să vă reorganizați pe acasă. Mai schimbați o mobilă, un frigider, un televizor și mai faceți ceva și prin curte. Întrevedere cu un șef care vrea să vă dea mai mult de lucru, dar zice că n-are de unde să vă și plătească, însă voi nu păreți dispuși să lucrați chiar gratis, să vă dea o compensație, ceva.

Balanță: O să primiți vreo înștiințare, un accept că viața a luat o întorsătură fericită și e de sărbătorit cumva. Apar ofertele de lucru și o să aveți de unde să alegeți, să vă orientați spre ceva care să vă aducă bani și să aveți și alte promisiuni de acest gen, în perspectivă.

Scorpion: Sunt situații în care o să vă descurcați de minune și altele în care o să aveți nevoie de puțin ajutor de la alții și chiar or să vă ajute. E momentul să vedeți cum stați cu banii și să vă consultați lista de priorități să vedeți ce “arde”, care e cel mai urgent lucru pe care trebuie să-l aveți.

Săgetător: O să revină cineva care o să vă convingă de statornicia și seriozitatea sa și poate chiar ajungeți să fiți un cuplu. O să recuperați niște bani cu care o să completați lipsurile de prin gospodărie și o să vă puneți casa la punct, să sporiți gradul de confort.

Capricorn: Poate va trebui să faceți o revizie a mașinii, ca să vă simțiți în siguranță și să vă fie clar și că aveți cu ce pleca la drum lung. Sunt câteva acte pe care e musai să le semnați, ca să avansați în carieră sau ca să luați o casă, o mașină ori să încheiați o situație școlară.

Vărsător: Se poate să fiți în căutarea locuinței ideale și să mai vizionați o casă, două până să luați o decizie în această privință. O să aflați vești bune despre un job, poate fi o afacere particulară, promisunea voastră de ascensiune în carieră, și nu trebuie ratată o astfel de ocazie.

Pești: E posibil să vă mutați pentru o vreme la o altă reședință, ca să vă relaxați ori ca să lucrați un teren, să plantați, să îngrijiți ceva. Măcar pentru o lună, două poate lucrați ceva în plus, ca să aveți de unde să încasați un surplus financiar, ca să vă puteți lua lucrurile de care aveți nevoie.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: