Horoscop

Valabil pe 25 august

Berbec: Simți că îți revii dintr-o stare interioară de dezechilibru. Poate că eforturile pe care le-ai făcut la locul de muncă te-au distras de la viața de cuplu și te-au făcut să pierzi confortul oferit de partener. Pentru a evita certurile cu acesta, ar fi bine să nu faci reproșuri.

Taur: Ziua este favorabilă pentru reușite în planul social și material. Șefii apreciază munca pe care o depui și pot apărea noi câștiguri financiare. Spre seară, vrei să te relaxezi printr-o ieșire în oraș cu prietenii. Nu forța lucrurile și ai răbdare ca acestea să decurgă în ritm normal.

Gemeni: Dacă vrei să vinzi un bun, încearcă să te documentezi înainte, cineva vrea să profite de tine. Stresul cauzat de probleme financiare se simte și la locul de muncă. Păstrează-ţi calmul pentru a nu declanșa probleme de sănătate. Un prieten sau o rudă te ajută să faci o surpriză persoanei iubite.

Rac: Astăzi ai un prilej favorabil pentru a negocia un contract sau a încheia un parteneriat. Dacă vei aduce argumente în sprijinul unui principiu, vei fi susținut pentru a-ți atinge scopul. Sentimental, dacă ești singur, te vei putea îndrăgosti, la un eveniment sunt șanse să remarci pe cineva.

Leu: Pe plan profesional ai ocazia să faci schimbări. Cauți alt loc de muncă ori te implici într-un proiect. O plimbare în aer liber cu persoana iubită îți va aduce o stare de bine. Astăzi este bine să iei decizii cu responsabilitate, cu atenție, ca să nu greșești şi apoi să regreți că te-ai grăbit.

Fecioară: În prima parte a zilei intervine o problemă financiară ce îți schimbă planurile. Este posibil să afli că un prieten apropiat ți-a ascuns un lucru important, iar relația cu acesta devine tensionată. Dacă primești un sfat, nu ești mulțumit, pare că nu este bun și dorești o altă abordare.

Balanţă: Partenerul de viață se poate arăta nemulțumit de modul în care este tratat sau nu mai este interesat de tine, iar asta va declanșa o întreagă discuție. Însă nu sunt recomandate în această zi confruntările directe, deoarece totul se va întoarce împotriva ta, chiar dacă nu ai nicio vină.

Scorpion: Începi ziua cu o stare de nervozitate din cauza unui rezultat nesatisfăcător în plan profesional. Ești concentrat pe o activitate ce necesită imaginație, iar asta te va scoate din rutină. Ar fi bine să nu te cerți cu cei din jur şi să ţii cont de sfaturile celor apropiați.

Săgetător: Primeşti reproşuri pentru că te ocupi de carieră mai mult decât de relația sentimentală. E posibil să fie nevoie să mergi la un interviu sau să plătești facturi pe la instituțiile statului. Pe plan profesional, poate îți schimbi domeniul de activitate pentru a avea rezultate satisfăcătoare.

Capricorn: Este o zi care aduce rezolvări. Chiar dacă pe partea de negocieri, planuri de afaceri și contracte cu colaboratorii poți avea discuții în contradictoriu, vei lămuri neînțelegerile. Noi propuneri se vor concretiza dacă vei avea încredere în propria persoană. Te relaxezi în prezența unui prieten.

Vărsător: Ziua este favorabilă pentru creativitate și e posibil să faci cunoștință cu o persoană cu care să discuți despre locul de muncă. În partea a doua a zilei, prietenii te surprind și doresc să petreci timpul cu ei. Nu acționa impulsiv pentru a evita o discuție în contradictoriu cu persoana iubită.

Peşti: Pot apărea unele probleme și complicații cauzate de amânarea de pe o zi pe alta a mersului la medic. Nu îți programa afaceri, pentru că pot apărea evenimente neplanificate care îți schimbă programul. Dacă ai probleme, n-ar fi rău să ceri sprijinul prietenilor.

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: