Horoscop

Valabil pe 15 octombrie

Berbec: Se poate să cheltuiți mai mulți bani decât v-ați fi așteptat cu reparațiile și cu alte cumpărături și costuri neprevăzute. O să vă târguiți cu niște oameni până să vă declarați mulțumiți de condițiile contractuale și să lucrați după alte reguli, convenabile.

Taur: Poate vă curtează un angajator și o să fiți și voi în rezonanță cu această persoană și să iasă o combinație de succes. E posibil să faceți niște deplasări în interesul serviciului și să obțineți rezultatele scontate, să neteziți un drum și să vă faceți și un bun renume.

Gemeni: O să vă simțiți atrași de un nou proiect la serviciu, dar pe repede înainte trebuie să vă achitați de ce lucrați acum. Sunteți creativi, aveți idei pe care le puteți pune în practică, pot fi și din cele vechi care nu s-au bucurat de trecere la un moment dat, dar acum e undă verde.

Rac: Cineva care de multă vreme vrea să vă scoată la cafea își face din nou curaj și poate de data asta vă și convinge. Cerul e favorabil. O să schimbați puțin regulile casei, programul de lucru, de studiu. Celelalte lucruri se petrec după un orar anume și care trebuie respectat neapărat.

Leu: Poate găsiți online diverse lucruri de cumpărat pentru casă și or să fie unele și cu reducere. Apare o sursă de bani și poate vă mobilizați să stoarceți tot ce se poate de acolo, ca să aveți de cheltuială în perioada care urmează.

Fecioară: O să faceți niște achiziții care să vă facă să vă simțiți mai bine, poate vă schimbați look-ul și afișați un stil nou care să vă definească. Vine cineva, poate primiți și un cadou și o să fie o atmosferă deosebită, o să vă faceți și planuri în funcție de veștile pe care o să le aflați.

Balanță: Se poate să vă retrageți dintr-o combinație partenerială ca să luați o pauză sau ca să vă asociați cu altcineva, cu mai multă greutate. O să puteți recupera niște bani dacă faceți demersurile necesare, dați email, insistați pe lângă datornici și cu frumosul, că poate tot cu vorba bună reușiți.

Scorpion: E momentul să vă îngrijiți și de sănătate, să nu se acutizeze vreo boală că o să vă ia toată puterea de muncă. O să revizuiți un contract, poate semnați niște acte pentru școală, începeți cursurile sau va trebui să țineți pasul cu cei mici care nu se descurcă prea bine online.

Săgetător: Va răscolește câte ceva pe dinăuntru și ați face bine să vorbiți deschis cu cei cu care ați avut diverse neînțelegeri, să externalizați problemele. E un grup care vrea să facă echipă cu voi și o să vă armonizați într-o oarecare măsură, dar vor fi și niște minusuri pe care va trebui să le eliminați din mers.

Capricorn: Se poate să dați lovitura în afaceri, cu ce se cere în momentul de față și să vă bucurați de succes, că e anul vostru special. Se poate să aflați o veste despre o plecare și să faceți pregătiri, să vă luați toate măsurile de siguranță ca să nu aveți surprize nici pe drum, nici la destinație.

Vărsător: Poate dați un examen, sunteți programați la un interviu și o să faceți progrese pe mai multe planuri. Ați putea relua un proiect mai vechi și o să vă mai ajute câte cineva să urniti lucrurile și să iasă așa cum aveți voi nevoie. Obstacole vor fi, ca să știți.

Pești: Vi se face o invitație la un tete a tete, poate fi cineva cu care ați mai vorbit cândva dar dispăruse din peisaj. Acum o să simțiți altceva. E cineva care vrea să purtați o discuție pe tema relației voastre și o să trebuiască să aveți și voi un răspuns, că lipsește, într-adevăr înțelegerea dintre voi și e de lucrat la acest aspect.

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: