Horoscop

Valabil pe 30 noiembrie

Berbec: Berbecii se simt optimiști la început dedecembrie 2020. Li se încredințează un proiect nou și au șansa să se afirme în plan profesional. Vibrația acestei zile este cifra 6.

Taur: Taurilor li s-au aprins călcâiele după cineva foarte special din viața lor. De aceea ar putea uita că și-au mai făcut și alte planuri pentru această perioadă și se bucură de cuplul format.

Gemeni: Gemenii au de gând să își pună în practică toate ideile creative. Ar putea să obțină sumele pe care și le doresc din ideile lor ingenioase.

Rac: Racii au parte de mai mult curaj și vor putea face demersurile necesare încât să obțină un venit mai mare. Ar putea solicita chiar o mărire de salariu din partea șefilor.

Leu: Leii au de gând să își rezolve o problemă de sănătate care i-a măcinat foarte multă vreme. A venit rândul acestor nativi să strălucească. Pot obține venituri substanțiale în această perioadă. Banii vin când se așteptau mai puțin.

Fecioară: Fecioarele pot avea parte de mai mulți bani în viitorul apropiat, deoarece vor semna miercuri un contract foarte avantajos.

Balanță: Balanțele își rotunjesc și ele veniturile familiei cu anumite colaborări ce le fac și mai productive la nivel personal. Este o provocare să se țină active atât de mult timp.

Scorpion: Scorpionii au toate șansele să își găsească partenerul ideal de afaceri. Au șansa întâlnirii unor persoane cu care să pună la punct strategii și clar vor atinge noi orizonturi profesionale. Nu este exclus să formeze și un cuplu cu o persoană foarte specială la început de iarnă.

Săgetător : Ziua de luni, este una foarte bună pentru săgetătorii care plănuiesc investiții. Ar putea fie să achiziționeze o mașină, fie să se deplaseze într-o excursie pe cinste, la munte.

Capricorn: Capricornii se pot simți asigurați la nivel astrologic, deoarece au parte de mare succes. Vor da dovadă de mult fler în afaceri, având de oferit perspective interesante și soluții inovatoare. Ar putea primi un răspuns favorabil și de la o universitate sau școală unde doresc să urmeze cursuri.

Vărsător: Nativii Vărsător au idei noi și se pot asocia pentru o perioadă temporară cu o persoană. Ideile lor ar putea fi benefice mai ales dacă și alții se arată dornici de muncă.

Pești: Peștii pot lua câteva decizii care să le influențeze viața sentimentală. În rândul nativilor care au decis să facă acest mare pas, va urma o cerere în căsătorie, ba chiar aflarea veștii că vor deveni părinți.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: