Horoscop

Valabil pe 2 decembrie

Berbec: O să bateţi pe la nişte uşi ca să luaţi ok-ul pentru un proiect de la care aveţi mari aşteptări din punct de vedere financiar. Vă luptaţi pe mai multe fronturi şi o să şi aveţi rezultate favorabile, c-aţi acumulat experienţă şi ştiţi cum să procedaţi, şi cu cine să vă asociaţi la treabă.

Taur: Se poate să apară un copil în familie şi să faceţi pregătiri intense, c-o s-aveţi nevoie de spaţiu. Poate reluaţi o negociere ca să vă lămuriţi dacă sunt şanse să vă acomodaţi în acest parteneriat, sau poate-ncercați pe cont propriu, dac-aveți curaj.

Gemeni: Poate mai aveţi câteva zile de concediu şi o să vi-l petreceţi pe undeva mai departe de casă, şi de lume, să aveţi spaţiu şi aer curat. Poate să fie o perioadă mai bănoasă şi să faceţi nişte achiziţii, vă pregătiţi de şcoală, grădiniţa copiilor şi o să vă organizaţi timpul şi banii.

Rac: Vin ceva bani şi o să acoperiţi toate cheltuielile, o să faceţi tot posibilul să achitaţi rate, facturi şi alte angarale, deloc puţine. E un suflu de prospeţime la voi, şi o să se vadă şi la înfăţişare şi la modul vostru de a fi, relaţia cu ceilalţi vă fi mult îmbunătăţită şi o s-aveţi accese de sinceritate.

Leu: Parcă tot o să mai fie mult de muncă până să vină şi promovarea să căpătaţi o funcţie, dar perspectiva există. O să vă târguiţi cu diverşi angajatori până să alegeţi ce vi se potriveşte şi se poate să aveţi, o perioadă, două joburi, nişte colaborări care să vă rotunjească veniturile.

Fecioară: Poate faceţi o investiţie cu banii strânşi, daţi avansul pentru o casă, cereţi şi un credit, sau poate vă luaţi o maşină. Vă reuşesc iniţiativele, puteţi semna contracte, vă parvin şi lucrurile la care nu v-aţi fi aşteptat, bani, şi alte avantaje care-or să vă scoată dintr-o încurcătură.

Balanță: Relaţia cu partenerul de cuplu se poate să nu mai aibă suişuri, coborâşuri, doar asta o va întări şi veţi rămâne împreună. V-aţi putea găsi ceva nou de lucru şi să faceţi rost de bani ca să rezolvaţi problema locuinţei pe care vreţi s-o renovaţi, ori vă cumpăraţi alta.

Scorpion:  Vă caută cineva care-şi doreşte să petreceţi mai mult timp împreună, pentru că se întrevede o relaţie stabilă. O să vă puteţi echilibra din punct de vedere financiar şi o să ştiţi ce planuri să vă faceţi pentru perioada care urmează şi-o să vă consultaţi şi cu partenerul de cuplu.

Săgetător: Poate-ați găsit ceva scump de cumpărat, vă bucuraţi şi de preţuri rezonabile, c-or fi reduceri şi faceţi un chilipir. Se estimează o repunere în centrul atenţiei, şi o să vă puteţi vinde produsele la care aţi lucrat, sau să primiţi oferte de lucru.

Capricorn: O să vă bucuraţi de un anturaj feminin care să vă susţină moralul, şi să vă însoţească în plimbări, călătorii. Poate vindeţi o casă, ori o demolaţi, ridicaţi alta, cineva o să vă solicite şi fizic şi financiar şi o să iasă ceva frumos şi durabil.

Vărsător: O s-aveţi inspiraţie la serviciu, la munca din particular, o să veniţi cu noutăţi care să adauge un plus de aprecieri la adresa muncii voastre. Se poate să vă-nscrieți la cursuri, să învăţaţi o nouă meserie, să vă reprofilaţi, că se cere altceva, faţă de ce-aţi lucrat pân-acum.

Pești: Sfera sentimentală este în continuare activată şi o să puteţi întâlni pe cineva care să fie aşa cum aţi visat. O să vă regăsiţi în proiectele pe care-o să le puneţi în scenă, daţi de nişte parteneri de afaceri care or să vă ia să lucraţi împreună dac-o să fiţi şi voi de acord.

Vizualizări: 1,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: