Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

17 cupluri din Târgu Cărbunești, premiate

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate chiar de Ziua Națională a României. Este vorba despre 17 cupluri din Târgu Cărbunești, iar premiul a constat în suma de 150 de lei plus alte cadouri, spune primarul Dănuț Birău.

Dănuț Birău a mai spus faptul că până acum această zi era sărbătorită de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, însă din cauza restricțiilor impuse, evenimentul a trebuit să fie anulat: ”Vom premia cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Trebuia să îi premiem la 1 octombrie, atunci când este sărbătorită Ziua Persoanelor Vârstnice, dar evenimentul a fost anulat din cauza acestei pandemii. O să avem câte trei ture, tocmai pentru că sunt 17 cupluri”, a spus primarul Birău.

Primarul spune că premiile nu au constat doar în suma de 150 de lei: ”O să îi premiem cu suma de 150 de lei, o sticlă de șampanie, o plachetă, o diplomă și o floare. Să sperăm ca anul viitor vor fi vremuri mai bune și vom putea ciocni un pahar de șampanie la o masă festivă”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 2,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: