Horoscop

Valabil pe 1 decembrie

Berbec: Poate-o să vă cumpăraţi o maşină dacă nu se va mai putea repara şi o să gestionaţi în aşa fel banii încât să vă descurcaţi cu cât aveţi. Energie cât cuprinde, în continuare, şi o să vă implicaţi în diferite proiecte care să vă propulseze în carieră şi să v-aducă şi bani.

Taur: Aţi tot evitat o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu, dar pân-aici v-a fost - trebuie tăiat nodul gordian. Sunt lucruri pe care le-aţi tot amânat, dar pe care tot trebuie să le faceţi c-aveţi o datorie de onoare, să-i ajutaţi şi pe alţii, poate pe ai voştri să se-achite de obligaţii.

Gemeni: O să tot aveţi treabă pe-acasă, poate sunteţi în concediu, ca să le faceţi pe toate că lumea, şi chiar o s-aveţi spor. O şansă de a mai face rost de nişte bani, poate veţi lucra în paralel la ceva care să vă ajute să vă suplimentaţi veniturile, şi n-o să ziceţi nu, se pare.

Rac : Un semn de viaţă de la cineva care se gândeşte la voi şi nu vrea să vă piardă, pentru că puteţi avea un viitor împreună. Păreţi pregătiţi pentru eventuale schimbări şi o să vă acomodaţi cu situaţiile pe care le veţi întâmpina, c-aveţi rezistență, cu toată fragilitatea voastră.

Leu: Se-anunţă cineva în vizită, poate rămâne vreo două, trei zile la voi şi o s-aveţi o companie revigorantă. O să faceţi rost de bani din surse colaterale, poate şi partenerul de cuplu o să vă susţină mai mult, c-o să câştige mai consistent şi o să vă descurcaţi frumos, financiar.

Fecioară: O să vă alăturaţi unui grup ca să puneţi pe roate o afacere de pe urma căreia o să aveţi de luat bani frumoşi. O să fiţi cu ochii-n patru ca să le daţi de capăt tuturor solicitărilor, să fiţi cu toate cerinţele la zi, ca să nu încasaţi penalizări, şi reproşuri de niciun fel.

Balanță: O să aveţi un gând legat de casă cu banii strânşi, ca să vă mutaţi, ori poate să mai construiţi ceva, să reamenajaţi interiorul locuinţei. Întrevedere cu cineva care nu renunţă la ideea pe care-a avut-o mai demult, să lucraţi împreună ca să vă puneţi la comun ideile, creativitatea, inspiraţia.

Scorpion: Poate v-aţi ocupat de orice alte lucruri, numai de sănătate nu şi e bine să vă-ngrijiți la modul serios şi de voi şi de ai voştri. Apar noutăţi la serviciu , poate va trebui să munciţi mai mult, să vă dozaţi eforturile ca să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus, c-aveţi multe pe cap.

Săgetător: E o perioadă în care vin bani, vă gestionaţi ca lumea finanţele şi o să fie prosperitate, dar vor fi şi cheltuieli. Se observă nişte rezultate favorabile, în plan profesional, vi se recunosc nişte performanțe şi poate luați vreun premiu, sau poate bani, sau şi - şi.

Capricorn: E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze pe stilul vostru şi să-ncepeți o relaţie de cuplu. O să colaboraţi în bune condiţii cu anturajul feminin, în primul rând, iar faţă de cei mai în vârsta o s-aveţi mai mult respect pentru că ei îl impun.

Vărsător: O să vă puneţi casa la punct, poate vă luaţi ceva mobilă, sau decoraţiuni interioare ca să vă simţiţi şi mai bine la voi acasă. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, verificaţi şi contul să ştiţi de câţi bani dispuneţi şi dacă vi le permiteţi, c-o să aveţi şi alte cheltuieli de care n-o să puteţi face abstracţie.

Pești: Sfera sentimentală e deschisă noilor relaţii şi dacă sunteţi în căutarea unei relaţii care să vă completeze o s-o şi găsiţi cât de curând. Sunt proiecte noi la serviciu, şi-o s-aveţi de câştigat dacă vă oferiţi să faceţi tot felul de lucruri care-or să conteze în ochii şefilor.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: