Secretul Taniei Budi pentru un ten impecabil, la 53 de ani

Tania Budi este una dintre vedetele care nu arată deloc vârsta din buletin şi pare că nu îmbătrânește. Pe chipul ei nu se vede deloc trecerea anilor, iar vedeta arată impecabil, la fel ca în tinerețe.

Tania Budi a împlinit 53 de ani însă acest lucru nu se vede absolut deloc pe faţa sa. Vedeta  a decis să își împartă secretele frumuseții sale cu toate femeile şi a explicat pentru Viva câteva dintre acestea. 'Nu mă spăl niciodată cu săpun pe față. Mă spăl doar cu apă dimineața, iar seara am un gel de față special, după care aplic o cremă hidratantă. Somnul are un aport foarte mare asupra tenului și starea interioară la fel. Când am orice mică supărare eu joc un teatru cu mine și mă prefac față de mine că sunt bine. Așa se ia și organismul după mine, după ce îi dictez', a spus Tania Budi.

Vedeta nu a apelat la nicio intervenție estetică, asta cu toate că este de acord cu ele. 'Sunt adepta operațiilor estetice, dacă este nevoie, asta după 60-65 de ani. Eu încă nu mi-am făcut niciuna', a mai spus ea.

Medicul vedetei spune că aceasta are gene bune, un stil de viață sănătos şi este încărcată cu o stare pozitivă zi de zi.

Vedeta apelează la medicul estetician pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea și elasticitatea de care are nevoie. Pentru că nu este adepta operațiilor estetice, Tania recurge doar la câteva tratamente, printre acestea se numără și terapia Dracula.

Vedeta își curăță și își hrănește pielea în profunzime cu un tratament special. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impuritățile și celulele moarte de piele, astfel că pielea arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompați. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primește un cocktail de acid hialuronic și vitamine care o reîmprospătează.

Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: